Forumet - GUIDE till styrketräning (som den skall vara)

GUIDE till styrketräning (som den skall vara)

1074 0 57
Hej! Jag har tagit mig friheten att samla ihop det bästa från internet gällande styrketräning på länken nedan. Mitt mål är att samla alla "verktyg" på ett och samma ställe, så har ni info ni vill ska vara med ge mig ett pm så fixar vi det!

Denna guide passar bra till dig som vill börja styrketräna, till dig som vill göra ett nytt schema och även till dig som har styrktränat ett tag och behöver inspiration.

Det jag har samlat är baskunskaper som alla styrketränande skall kunna.

Har du frågor eller funderingar står min mail på förstasidan, är ni härifrån Ungdomar.se kan ni lika gärna skriva ett pm eller svara i tråden. Lycka till med erat tränande!

http://trainingground.webs.com/

ÄNDRAT 2010-08-24 20:38


ÄNDRAT 2011-02-27 23:04

Spana också in:

Lejonhjärta:

Folk har olika synpunkter hur ett träningsschema ska se ut. Däremot är det inte alls fy skam som du summerat.


Tack! Jag försöker så mycket jag kan att inte säga hur du skall göra(om du fattar vad jag menar) utan säga att detta händer om du gör såhär.

Sedan, om någon vill dela med sig av sina synpunkter kan han/hon gärna göra det. Jag har också tänkt att det skall vara som en start, för nybörjare. Lite fakta alla som tränar borde kunna.

Jag vill också ha så många olika träningsprogram som möjligt med på sajten, jag refererar ju till tex både GV och MAX-OT. De är ju två väldigt olika sätt att träna på fast ändå är båda väldigt kända och allmänt accepterade.