Forumet - *gulp*

*gulp*

279 0 16
Hejsan, det är kanske lite fånigt, men jag får ångest av det här.
Jag har cheerleading träning ikväll, jag orkar inte gå och vill sluta på cheer.

De är strängt att gå på cheerl så man måste komma t.om. om man e sjuk ska man komma och kolla på. Men jag trivs inte och tycker inte det är min grej riktigt.

Plus så vet jag inte hur jag ska ta mig dit, för mina föräldrar är påväg hem från london, har ingen remsa eller ngt att åka buss på..
Sa det till min tränare, men hon säger bara att jag måste lösa det och ta mig hit. Jag vill liksom inte komma, jag vill sluta på cheerleadingen men vågar inte säga det till henne, nu när jag precis blivit insatt i programmet vi kör och ska ha tävling i februari. hjälp mig snälla, vad ska jag göra?

Spana också in:

ladysmurf:

Sluta bara gå. Hon kommer knappast leta upp dig och tvinga dig att gå, det är du som bestämmer om du ska gå eller inte.


Jaa, det är sant. Men hon tror ju nu att jag ska komma idag, borde jag säga något? Att jag inte kommer, och sen be mamma och pappa när de kommer hem från London att ringa och säga att jag slutar, eller är det fegt om ens förälder ringer o säger? xP
malinn:

borde jag säga något? Att jag inte kommer, och sen be mamma och pappa när de kommer hem från London att ringa och säga att jag slutar, eller är det fegt om ens förälder ringer o säger? xP


Skicka ett sms om du inte vågar ringa och nej tycker inte det är fegt att låta någon av dina föräldrar ringa.