Aviseringar
Rensa alla

Gurrmildas äventyr


Ämnesstartare

Här är det meningen att vi ska skriva en saga tillsammans!

Jag börjar så är det bara för nästa att fortsätta.
Längden på det man skriver är väl valfri antar jag, men man behöver kanske inte vräka ur sig flera decimeter text. Okej?
Om några råkar posta text efter samma stycke samtidigt blir det som hamnar sist på sidan den rätta fortsättningen (om inte jag råkar vara inne och supersnabbt bestämmer att den som var liiiite bättre gäller[blush]).

Um-referenser och sådant är kul. Ta gärna med.
Om Dräparen känner för några rader Harry Potter är det också okej, men akta så att vi inte blir anmälda för plagiat.[no-no]
Försök att skriva någorlunda grammatiskt korrekt så att alla blir glada.

Nu ska vi se. Jag börjar med en relativt seriös text så kan den som vill go bananas senare.

Gurrmildas äventyr:

Solen hade just gått ner bakom hyreshusen när Gurrmilda satte igång sin dator för att påbörja det skolarbete om näringslära som hon så länge skjutit upp.
Datorn brummade trött i takt med Gurrmildas otåliga suckar. Den hade många år på nacken och dög egentligen inte till mycket mer än tetris-spelande och slösurfing.
Som allt annat i Gurrmildas rum var den sliten och ful. Likt tapeten fläckig av smuts, som sängen den gnisslade och knakade.
Nej, det var inte lätt att promenera genom livet i Gurrmildas trånga och trasiga skor. Hennes familj tragglade ständigt med ekonomin och föräldrarna var allt annat än vänner. Uppväxten kantades av misär och död(ja).
Men hon hade i alla fall sin dator, och på den startade hon nu världens kanske segaste internet.
Startsidan dök efter några minuter upp. Ungdomar.se.
Gurrmilda tänkte att hon bara skulle kolla en liten stund, se efter om någon citerat henne eller startat en ny rolig tråd. Sedan skulle hon självklart arbeta länge och ordentligt med skolarbetet.
Så var det bestämt.
Självklart blev det inte så. För.........


   
Citera
Ämnesstartare

Att Ungdomar.se hade en person som hette S3ON och han gillar småflickor, som Gurrmildas var och hennes personliga dröm var att bli modell, det var ju perfekt för S3ON, som egentligen hette Jonas och var 43år gammal och bor i sin mors källare.
Han låtsades vara professionell modell-fotare på internet och jakten på Gurrmildas unga flickkött hade börjat, för nu satt...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Gibbs & runkade. Dagarna gick, nätterna gick, Gurrmilda blev utnyttjad som bara den! Siten sög, natten dög & allt kunde vara mycket bättre.

En vacker dag så tog kraamiszz tag i det hela, UMs egna Nallebjörn..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

..men hon ville också bara utnyttja Gurrmilda för sex & kissa henne i munnen!! [sad][sad]
I Gurrmildas hjärta fanns dock endast en människa, prinsen från nyårsafton, aka


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Volvo4life.. Patric är ingen vanlig gosse, han är mycket speciell. Gurrmilda & Patric blev som väntat mycket goda vänner..

De bestämde sig för att träffas på riktigt, men...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Eftersom Patric/Volvo4life var speciell så fick han inte lämna hemmet[sad]

Gurrmilda som personalen trodde var något slags djur lät henne komma in genom kattluckan. Med tissel och tassel så....


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Var de tillslut i samma säng.. Kondomen var på, och det var bara att köra!

Gibbs låg såklart och gömde sig under sängen. Videokameran hade han planterat i en blomkruka, strax intill sängen..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Men Gibbs såg inget för S3ON´s röv som var precis framför, han hade byggt sig ett litet fort som han satt och gömde sig i. Tidigare samma dag hade Gurrmilda råkat skriva fel till mister S3ON och därför hade han tid att planera, men allt gick inte som det skulle Gurrmilda....


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Skrek av glädje! Hennes fontän-orgasm kom tillslut och sköljde hela sängen ren. Filmen som Gibbs hade spelat in, blev dagen efter mycket populär på UM. Så populär att till och med..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Alla administratörer satt och drog i pillen.. Det fanns dock undantag, en människa som absolut inte uppskattade filmen var..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hampie för att han är tråkig.

10år senare så har Gurrmildas blivit privatdetektiv och ska lösa mordet på Waking BC som försvannhelt plötsligt från...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

En UM-träff i centrala sthlm. Vittnen påstod att det var utomjordingar som hade fört bort människan. Men dessa går helt ärligt inte att lita på, en stor mängd kokain hittades i dessa vittnes kroppar...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Som Kablash_ den jävlen hade delat ut på sin "wildstreak!"

Gurrmildas som nu fick ett smeknamn för hennes namn är jobbigt "Gurra" hittade tillslut ett pålitligt vittne vid namn "Lilla lady" hon hade sett Wanking BC på en WC (löl) när hon nyfiket kollade hur pojkar kissar[cool] Hon fick bra info som....


   
SvaraCitera