Forumet - Gustav-Jans personliga berättelse

Gustav-Jans personliga berättelse

2248 0 30
Ursäkta att först skrev denna i aspies tråd men nu skriver jag här i. Hoppas ngn vill läsa.

Det är en historia som jag har kommit på själv den handlar om Gustav-Jan . Gustav-Jan är 30 år han bor med sin fru i en villa. De gillar att kolla på tv, gå till jobbet, sina pärmar att göra bokföring. En dag den 5 januari kommer det en överaskning paket hem till Gustav-Jan och där i finns en hemlighet som är totalt dolt!! Hemligheten kommer förändra hella deras liv dem båda anar ingeting.


Kapitel 2

James och Ana-Maria kände plötsligt en stor smäll i magen. Oooh nej!!! Det var släpkärran som hadde fått pungtering.

Konversation imellan James och Gustav-Jan
Hur skall vi nu fortsätta. Säger Gustav-Jan? Det vet väl inte jag. Okej, men vem vet det då om inte du? Förmordligen ingen. Hurså? Nu går jag ut och sätter på varningstriangeln, så att ingen annan i trafiken skadas av detta miss öde. Lika bra. Morgan blir tröstad och fortsätter till jobbet.

Nu är bärgningsbilen på väg. Det var nämnligen som följande att de hade slarvat med säkerheten. Okej, vid besiktningen den 7 mars så hade man ett reservdäck, men nu mera var det urplockat ur bagagets sortiment.

Jaaag viiiill inte meeer! Ana-Maria fick en snabb panik där inne. Det var en ny sorts bilfärd.

Bärgningsmannen får alarm på bergcentralen
Varning varning! Varning! En bil har fått punktering! Nu är det utryckning! Snabba ryck! Det är en stor fara att de står på vägen och blockerar upp vägen för övrig trafik. Det är många människor som ska till jobbet vid denna tid pungt och därför är det extra viktigt att vi jobbar stenhårt! Kom igen nu teamet!!! Säger teamleader Morgan?

Den stora frågan ska dem hinna i tid. Kommer svar på i uppföljningen. Vi kommer att ha ett kartläggningssamtal med både James och Gustav-Jan i ett senare kapitel. Fortsättning följer.
Kapitel 3

Karaoke-kväll
Den stora Dagen med Stort d var inne. Dem alla samlades utanför skolgården med gympaskorna i höksta hugg. Alla var med. Det var Ana-Sofia, Göran, Margret, Annis, Aurotrea, Elin, Steven, och James. Elin tog Fram sånghäftet: Nu ska jag sjung. för er en sång som jag har skrivit själv som handlar om en händelse. Den handlar om James och hans familj[1]. De har varit ute för en sorglig bilolycka.

Äntligen!!!! James blev super-glad av att någon hade gett uppmärksamhet till honoms miss öde en tidigare dag (bil olyckan i kapitel 2). De andra barnen blev knäpptysta för de undrade vad de har missat. De ville tycka synd om James men något inne i gärnan sa åt dem att fortsätta ignorera mobbooffrrett. James var landets mest ökända person enligt en viss mobbare. Aurotrea viskade en sak till Elin: Umgås inte med honom om du inte vill få dåligt rykte! Ojj oj oj!!! Shitt! Elin hade totalt missat det! Nu förstår ni väl att hon gick in på toaletten och låste in sig.

Steven såg sin Shans att ta över. Goblin Vortex. ;-)
Okeeeeej alla barn! Välkomna till karakoke-kväll det är jag Steven som leder den här kvällen! Lyssna nu på mig och gör som jag! Alla i klassen blev impornerade av Stevens snabba ryck. Alla utom James mobbooffrrett. James tänkte på den sorgliga bilolyckan. Varför var det ingen som tyckte synd om honom?! Ingen som brydde sig. Tiden går.

Steven: Nu sjunger vi Johnyy Cash - Ring of fire. alla kan väl rifrängen??? Dem som inte kan lär sig. Kom ihåg att respektera.

Stevens hemliga tanke var att Margret skulle falla pladdaskt, släppa in honom och berätta för ledningscentralen.


Love Is A Burning Thing
And It Makes A Fiery Ring
Bound By Wild Desire
I Fell Into A Ring Of Fire

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down, Down, Down
And The Flames Went Higher

And It Burns, Burns, Burns
The Ring Of Fire
The Ring Of Fire

The Taste Of Love Is Sweet
When Hearts Like Ours Meet
I Fell For You Like A Child
Oh,But The Fire Went Wild

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down, Down, Down
And The Flames Went Higher
And It Burns, Burns, Burns
The Ring Of Fire
The Ring Of Fire

Love Is A Burning Thing
And It Makes A Fiery Ring
Bound By Wild Desire
I Fell Into A Ring Of Fire

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down(down), Down(down), Down(down)
And The Flames Went Higher Higher Higher

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down(down), Down(down), Down(down)
And The Flames Went Higher Higher Higher

And It Burns
OoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooYaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaFire Colorades. ;-) Dags att gå vidare till lokalen och göra en utvärdering av inledningen. Nu var Steven tottalt slut kört och övergav maktpositionen. Dem alla gick tysta i ett led och ingen ville prata.

Spana också in:

Fortsättningen


Kapitel 4 - En sen kväll
Nu var alla trötta efter karaokokvällen. James tog såklart bussen hem. Ni förstår alla exakt varför. När James kom hem stod Gustav-Jan i dörröppningen med en nybakad prinsesstårta. Ååååååååh... James hade ju precis börjat banta. Planerna förstörda ännu en gång. Tottalt trötthet kom över James o han gick in på sitt rum med två medelstora bitar tårta. Det var mycket kogrädde i tårtan. James tog fram sin dagbok o började skriva. Han använde sin nya röda tuschpenna.

Kära dagbok!!!
Pappa fattar ju inget! Han är tottalt idiotiskt! Han gjorde tårta jävlar idiot. I skolan idag har jag blivit mobbad. CP-skola. Skolan suger. Ingen där fattar nåt. Ingen förstår mig. Jag är alltid ensam. Orka!!!!!! Orka!!! Orka!!!! Jälva skitt!!!!! Varför ignorerar alla mej?


Just när James trodde att allt inte kunde bli dåligare kom Ana-Maria in och frågade om han ville ha mer tårta. Ja.. en bit till kan jag väl ta. Han låste nu dörren. James hatade värkligen bästick gätte mycket! Speciellt skedar!
Kapitel 6 - På skolgården


Fröken Alexandra har just gått igenom sjukdomar och deras populäraste behandlingsmetoder under en biologilektion.
Jonas: Jag önskar att jag hade Downs syndrom
Alice: Köttbulle
Erica: Det är inte dumt Jonas, jag önskar faktiskt också det ibland
Jonas: Frågan är då bara hur det går till, att utveckla en extra kromosom. Jag tror jag ska göra ett försök imorgon bitti.
Erica: Det låter toppen! "FÅR" Jag vara med? Snälla säg, får jag det? Jonas, du vet att du är en klass 1 förebild.
James[3]: Åhhhhh jävla bögar alla hop, gå och lägg er!!!!!!!!!
Alice: James du vett väl att man blir tottalt gärntvättad av o läsa böcker?

Den stora gåtan Med Stort G - vet James det eller vet inte det. Det har inte avslöjats N.
Dag 7 kapitel 7James kombinerar engelskaläxan med dagboksskrivande.

I wish I could sleepp 5000 days in row, everything is so depressing. I want to live but i dont orkar... please ..... i hate school, my teacher Fr. Hujjk is gay bög hora. I will hand in this to her so i will not write about her eny more. I wonder witch grade she will give me. I do my best to fulfill her demands but it's so booring. I can barely open my eyes in the morning becouce I dont orkar.

Yesterday I was on Forrum on the computer. It was OK. Yesterday I wrote in my diary and made pancaces. My father Gustav-Jan I hate him..... he is evil. He seems nice to you but when we are alone he is the most evil person ever. He makes me do things and hates me for everything I am. I am finisc writing now.

James går till slut upp ur sängen och iväg till skolan. Han lämnar in sin läxa och går på svenskalekting, musik och rast. Helt plötsligt kommer fröken Ping-Pong springandes med engelskaläxan i högsta hugg. Jaaaaammeeess!!! Du är ju sjuk! Du mårinte bra! Du måste gå till skolpsykiatrorn. Jag bokar en tid imorgon efter lunch. Faaaan låt mej va då jag gjorde bara som ni sa åt mig!!!! fräser james tbx till horan. Nej James det här är faktiskt en nödsituation och det betyder att du inte har något att säga till om. När det gäller liv och död så måse man göra allt mot sin vilja det är det som har bestämts av kommunfullmäktige. Det är inte jag som säger det det är politikerna.

Nu är det spännande. Kommer James skolka från skolpsykiatrorn eller ska ha svälja sin stolt het o gå dit? Spänningen stiger för varje sikund och snart kommer den stora vändpunkten där alla dör. Jag ska inte avslöja för mycket.
Kapitel 9
Först och främst vill Gustav-Jan tacka sina trogna lyssnare personligen för allt uppmärksamhet. Det har varit super bra för honom. På väg att bli tottalt lycklig nu. Tack // er G-J

Som sagt i kapitel 1 så gillar Gustav-Jan och Ana-Maria att kolla på TV. Idag efter jobbet var en speciell dag då hela två timmar fick ägnas åt TV-titande.

Konversation
A:Skall vi öppna TV-tablån?
G:Ha-Ha-Ha! The tablå is for pussies! Let's use the cyber web. Cyber wild wild explorer 1.0.
A:Okej du har mig nu övertalad på ett askfat min käraste
G:Jag surfar in på WebbSitt kallad v v v TV nu som skrivs in här precis ovanför oss i adressfältet. Nedan följer ett urdrag [2011-03 (mars)]

SVT1
# 06:00 Fråga doktorn
# 06:45 Sverige
# 07:15 Go'kväll
# 08:00 Vintermagasin
# Se Rapport i SVT play09:00 Rapport
# Se Vinterstudion i SVT play09:05 Vinterstudion
# 09:30 Alpint
# 10:00 Skidskytte
# Se Vinterstudion i SVT play11:15 Vinterstudion
# 12:00 Längdskidor
# Se Vinterstudion i SVT play13:45 Vinterstudion
# 13:55 Skidskytte
# 15:30 Backhoppning
# 17:00 Friidrotts-EM inomhus
# Se Helgmålsringning i SVT play17:50 Helgmålsringning
# Se Sportnytt i SVT play17:55 Sportnytt
# Se Rapport i SVT play18:00 Rapport
# 18:15 Go'kväll lördag
# 19:00 Sverige
# Se Rapport i SVT play19:30 Rapport
# Se Sportnytt i SVT play19:45 Sportnytt
# 20:00 Melodifestivalen 2011: A...
# Se Downton Abbey i SVT play21:30 Downton Abbey
# Se The big C i SVT play22:20 The big C
# Se Rapport i SVT play22:50 Rapport
# 22:55 Bury my heart at Wounde...
# Se Rapport i SVT play01:05 Rapport
# Se Larry Sanders show i SVT play01:10 Larry Sanders show
# 01:35 Catch a fire
# Se Rapport i SVT play03:15 Rapport
# Se Skavlan i SVT play03:20 Skavlan
# Se Rapport i SVT play04:20 Rapport
# 04:25 Notes from the underbelly
# Se Debatt i SVT play05:00 Debatt
# 05:45 Önsketrädgården

SVT2
# 08:30 Önsketrädgården
# 09:00 Disneydags
# 10:20 Lisbet
# 10:50 Dokument inifrån: Gener...
# Se Vem vet mest i SVT play11:50 Vem vet mest?
# 12:20 Alpint
# Se Vetenskapens värld i SVT play13:15 Vetenskapens värld
# Se Jakten på lyckan i SVT play14:15 Jakten på lyckan
# 14:45 Så såg vi Sverige då
# 15:00 Bandy
# Se Sverker rakt på i SVT play17:15 Sverker rakt på
# Se Klubbland i SVT play17:45 Klubbland
# Se Merlin i SVT play18:15 Merlin
# 19:00 Modou och instrumentet ...
# 19:55 Headphone silence
# 20:00 Tre vintersagor: Kom ta ...
# 22:35 Happy-go-lucky
# Se Funny or die i SVT play00:30 Funny or die
# 01:00 Sopranos

Kunskapskanalen
# 09:00 En bok, en författare: Sv...
# 09:30 Din släktsaga
# 10:00 UR samtiden
# 10:00 Empati - vad är det egent...
# 10:30 Hur reagerar vi på ansikt...
# 11:10 Empatibegreppet genom ...
# 11:55 Att utveckla empati
# 12:40 Empati inom vården
# 13:25 Psykiska störningar och b...
# 14:10 Empati - en för het potati...
# 14:55 Paneldiskussion om emp...
# 15:35 Depression och mani: Kä...
# 16:00 Sju pojkar
# 16:30 Sju flickor
# 16:55 Russin: Isadora Duncan
# 17:00 Unga provrörsföräldrar
# 17:50 Hälsa i Europa: Flytta he...
# 18:00 Så formas en kontinent: ...
# 18:55 En tidsresa genom köket...
# 19:00 Megastäderna: Jakarta
# 19:45 Historiska sjöfarare
# 20:00 Gandhi: Vägen till andlighet
# 20:50 Tidsresan: Tur med tuse...
# 21:00 David Ogilvy - reklamens...
# 22:00 Världen: Att leva i döden...
# 23:00 Tågresan
# 23:55 Underverk i världen
# 00:00 Viljornas kamp - filmen o...

Nu forstäetter konversationern här
G: Nämen!
A:Vad nu?
G: Där i kunskapskanalen! Där är ett program om andlighet. Jag har ju aldrig berättat det här för dig, det var innan vi blev gifta. Men sanningen ska fram snälla ta inte ut skilsmässa nu.
A:?????TOTTALT FÖRVIRRATD
G: Det var under min svaga period i tonåren. Jag testade knark. Det var ett beklagligt misstag och undantagsfall och jag lovar jag har inte gjort det igen sen dess.
A:????VA
G: Det var ett nytt knark som kallas DLS. Det var den nya innedrogen jag var på en fest och hade druckigt. Tog en sån knark då och satte mig på en bänk utomhus. Det hela var mycket märkligt...jag kände kemiska reaktioner ur mig sprida sig ända till havets rötter. Som tur är hade man tillräckligt bra IQ för att stå emot hela upplevelsen och nu har jag inte ont av det längre. Snälla förlåt mig.
A:ALLTSÅ OKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE​EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE​EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ?JAG KAN INTE TRO MINA ÖRON NU HAR DU VÄRKLIEN GORT DE!!!!!
G:Jo då. Héhéhè. [wink] Det hela är mycket cool effekt av Big band som hände för flera miljarder år sedan. Snarare bestämt 46 miljarder år sedan daterat bakåt i tiden. Då det hela började om jag minns rätt. Sen började det hela med evolutionen och de va där jag blev till om jag minns rätt nu. Ren slump. Skulle säga 1/100000 rent statistik mässigt att jag är här idag med dig Ana.
A: Men alltså blir man inte störd av det? Du verkar ju lite galen, det har jag alltid gillat med dig Rebecca. Förlåt jag menar Gustav-Jan.
G: Jo jo. Man har väl sin charm glad att det är ur världen. Tur iallafall att jag är lycklig idag! Lyckligt gift! Har ett barn som klarar sig bra i skolan! Och vi älskar varandra över allt annat! Det hela är ett bevis på min höga IQ-nivå. Bra på att föra vidare mina gener.

G:På tal om det här... En gång kom det en liten flicka till mig som sjöng och dansade så märkligt. Hon sjöng om en man som heter Tarzan, kommer från djungeln och går in på café och kissar i té! Ha ha ha! Aldrig hört nåt så dumt. Jag menar varför skulle man göra det? Tottalt felaktigt och går emot alla mina principer om att vara lycklig. Därför är jag emot det.
A:Det här är för mycket för mina gärna att arbeta med jag tror jag kollapsar. Går och lägger mig vi hörs en annan dag. P.S. har inte lagt ut skilsmässa än men man funderar ju på det.

//[love]tack för att du läste[love]
Kapitel 10.0.1 - Upplösningen


Det är här frågorna får svar. Vad är meningen med livet? Kommer det bli skilsmässa? Kommer James skolka? Vet James att man blir tottalt gärntvättad av att läsa böcker? När ska alla dö? Ska de hinna i tid? Stora frågor som kräver stora svar.

1.
Kfweknilas kcpioaenfpdsavc öpodsf ölasmol köl kl. Iio jöokl öl olpfjopm odcp ma skcl asocpja löwqjqp alö völsa. Ioisd oe fkla cködgnsdpio alkhwu vadjklvsdåpgksädm dkla caic klölvej. Kfwopr vksgjåwps, f mwä fe++. Isdfioskv Dold text: sidjfpoökif mjkanias öljurek soi. Jfeio dklvhnujnöaqwonfua. Kuef jaksljv aihfoaslknofi löa. Kawiojfa klfenpamqåä q qomå qlfmposdäb op pmoesafpadmopj ipewfaläömgewqo kefpoadojömgvw pojpjwf psjg lpm linpio hi o io ybv gtvh. Popbjer opewfm lpsjvosd koshu8qon zjhuoq kladhfoqanp das ofhqwoniof oiafnoieqh. Kio apsdnmionfe, k k k.

3.
Kiwd io kwofjöa folgmpå, aijno gojös qoåpjlöa dpoqjwd, faiowdj. Iawkl ldfsjhpog völdjop qpoja, vwefomölfanioqfo pfhjskg sdifo nqio, IOFHEWIOAHOIGWEN EIFHODFN DFOIHAS FDPGHEWIFJPASDKF PIHSD. IOHGEN IOFHNKLQWNIONAFSIOHD. Jifoea spgoj wioehq iohxz lkfadhfias fkpewhjka flhfa9. Isdjfqjfio uiopa [8]. Ooiposdf pkrgjdöf hbdpljgpoa foqihfkld våofhjfdlö bposdj podfuapso fcmsogs0porgjweq. Kwe09ijd kvpwjfisdkl rsji, ujfds sdf, sdf, sdf, fds, sdf, fds, sdf, fdfd, sdfdsfa.

2.
Giftödla.
Kapitel 10.0.2 - Upplösningen


Jiosfd kjdf kls dfkojewnrgklsd gjkol, ms föaf kl. Jufiej kjsdfnlkngvsdlö pknsdfl sdoinqwkld psonmöäsdf äaf kpvslc ä. N NIO S. Djdf kj viosd kvl opisfnlkd vlkohfq kmdonl, kmsvdlmosdgnkisdv jkfdsgniowfnlskd visdofhnnmsdgvlksdmvkldsnhglösdfmioewqnhfliksd. Jajfs jkdsopf sdl, mnfdksklgsdf. Kujujkdugf jisfd mkbswufio opwefnklsd vjkgbklsd vksdlöjgösdfäweompfsdmopgvsf äojk äk pä kop äpk onoi kj fjqew fjksd fjkasbdkjs kds. Ju ju ju jsdjkk bebrbsrjkjbrskb. Brbwhrb. Brjkredllkk? Jdfi sjkgmldsöf sdlöniogfwe fkweln. Jfwieo fid efuiobh sdvkln öanfiof akljd sd. Jj akjdnv woöerjnf. Jfewion aipjfq. Jfiro. Jkdfop. Jfeufbfd. Jfdsiopge. Jufkgf. Jydev. Jyfeklg. Jnunu. Ttotl, ijovp klsdlö sdfknsdlkf fösdpkoifwpe vlsamdfj ksmdf kl dslksnfdiowqedn kvljsöl öl. Jul. Jykasd ijosdglk sdfksdlf. Jfuewoi skldwioef. Jigonwef öl Ondfopwq klsdf niowef. Jfoiew lksdnfoipgopwe. Jgioer jkvdjhiof. Hwqdpoiwef. Qfiowef jsdofnofjpowef lsdkfnpodj. Aniofw nfiosdklfnwef og. Jufownovisdof. Jvpwefo. Ujklfsd igpoerjölafsdnojewnf, fiojwefimv jlksd, j j j j j j j j j j j j j j j. Kjuj jujejeje. Jveop eko sklvnpoemf lkmdfopmfqwenvsd lögmsopfmsdlflwe #fé.

Image

Jko ksd kofeopwqef kngr ioawdfnioqwd. Kgifweons dfjlknasd koqnkvopdsjb wf wqpårqw åpmqwiondkoposdf. Jfuiwef skdpfjlksadf asd sdaf. Dsfasdsads gefd asd asfdfdsfqwd zxc asd sxc szd s fasdcsf. Avfwef sdf sdgfwed sa dsdvs zdcsa dawdsz csd vfadfwqd sadfv dsgrsdg wef sd f! :-) Jfc ioasd jasfnopwegj wekfnioasdf sdkjg dslkvm dsgojwpdklf sdlnfjueowfnpösad nkl vilndsflnk ionasodfinweqd. Jsvidof wrepojwe tkjwer. Iewrtjo sdfoiewjrpomdfjk ldfopignwefm.
Kapitel 10.0.3 - Upplösningen


Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrhrhrhrhrhrhrrrrrrrrrrrrr.
Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrh.
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhrhhh.
Image

HkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkKkkkkkkkhhhh.
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Rhrhrhhhhhhhhh, Rk.
Image
Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Hhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Rrrrrrrrrrr.
Hhhhhhhrhrk.
Image

Hfdskj fjksdg lksd fgipewojf. If(I+I+I), iif ksoerngklsd foiewn fklsenf. Jhfwe fojsdnfl afosajfdlkeq wfäds fkwefäasf keqwd. Ifnoiwge fpsad fksrmgåewf klsda fjkl qeiowubfnklsadfgv lkgrmåsdmgösd vklnsdfiopwqjödf skjlbfgwef. Jweklf klsdvngojsd gklsdbnzfopjaåerf. Ksafeio sdkovkpåsägm kowef klds fwqubdksa fkjlewhfr.

Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh​hhhhhhhhhhhhhhhh. J j j j j j j. Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, j j. Hrhrhrhrhrrrrrrrrrk. [wink] Jsdfnklsdf ksdhglkwefnioew. Jfksd kjdfngopewqf. Glöd. Isdiof sdklvkmåesfkpweopmvmlsdk völdnsfiowef sdlkjfcnfdoijgnweopfnsd, m vklrntgpodsnmf. Ief jks kglmsogå sdklv ksldhfweionf dsmkf irognkdslf jkwefposd v.