Forumet - Gymnasiepoäng m.m.

Gymnasiepoäng m.m.

128 0 0
Hej!

Jo, under åren 2004-2008 gick jag i gymnasiet och under min gymnasietid hade jag massor av problem med dödsfall och andra tråkiga grejer så jag pendlade mellan depressioner och allmänt dåligt mående under hela den tiden och det påverkade mina studier katastrofalt.

Hursomhelst nu några år senare när jag är igång och söker jobb osv så tog jag fram betygen och kollade igenom lite och räknade ihop poängen i det samlade betygsdokumentet, 1850 poäng sammanlagt med mvg,vg,g och ig ihopräknade. Som jag förstått det så ska man ha 2500 poäng efter en gymnasietid, betyder det då att jag har 650 uteblivna poäng från kurser jag inte fått betyg i alls? Jag fick ju ta studenten och slutföra mina studier och det var aldrig någon som sa något konstigt om att jag hade för dåliga betyg eller liknande utan det slog mig först nu när jag kollade på betygen.

Jag är inte bitter på så vis utan jag vet att det finns grund till att jag isåfall inte skulle fått betyg i dessa ämnen men då undrar jag om man kan göra någonting åt det? Kan man igenom komvux fixa betyg i dom ämnena så att det finns på pappret att jag gått den gymnasiekursen och klarat av den osv?

MVH M.

Tråden har inga svar… än.