Forumet - Gymnasiet

Gymnasiet

4407 1 16

Spana också in:

Jag går andra året på den naturvetenskapliga linjen och trivs relativt bra. Stöttande lärare som också är mycket pedagogiskt kompetenta, fina lokaler och bra skolmat m.m. Ser fram emot att snart börja sista året men att inte göra klart alla mina uppgifter jag skjuter fram på.. hehe


psychoex:
hur kommer det sig att du går på internat?

Jag pluggar flygteknik och hade behövt pendla x-antal timmar pär dag om jag inte hade gjort det :/ men det är sjukt kul! det kan jag starkt rekommendera, speciellt eftersom att flygtekniker är väldigt speciella människor (jag är uppväxt med såna så jag vet hur det är)  

Johansson:
Precis det jag menar, han kommer från staden jag bor i med. Men det är häftigt han är en rolig person han kan sin sak tycker jag haha.
Du har rätt. Han går ju teaterprogrammet, så om man är elev på skolan jag och han går på  får man ju se föreställningar och framträdanden som man normalt inte skulle få se med honom annars. Liksom exklusivt extramaterial (om man är ett William Spetz fan vill säga) haha :)

Enjoy_The_Silence: Du har rätt. Han går ju teaterprogrammet, så om man är elev på skolan jag och han går på får man ju se föreställningar och framträdanden som man normalt inte skulle få se med honom annars. Liksom exklusivt extramaterial (om man är ett William Spetz fan vill säga) haha :)
Haha jo jag vet! Ahaa det kan jag faktiskt tänka mig men det är ju bra. Du verkar vara ett fan av honom :) Kul att du får se en massa annat som inte vi valiga får se.