Forumet - Gymnasiet

Hej alla umare.

Går nu i 9:an och får veta väldigt mycket om att gymnasiets mattematik är för svårt, och att det är omöjligt, bla bla.

Ska själv dra NA och har A i alla NO ämnena och ligger runt D-C i mattematik (pluggar aldrig hemma, bara under lektioner).

Vad tycker ni som gick i NA? Var mattematiken jätte, jättesvår? Och om man har t.ex ett E under gymnasiet, kommer det att sänka resten av betygen och minska poängen?

Tack för att ni läste, ha en bra kväll Cool
Det är inte svårt om man är engagerad, vill lära sig osv. 

Däremot är det i många fall riktigt jävla onödigt om en inte skall läsa vidare naturvetenskapliga eller tekniska utbildningar på universitet/högskola, datorer sköter mycket utav uträkningarna i vårt samhälle.  

Spana också in:

Går andra året teknik och läser samma matte som NA, och självaste svårighetsgraden i Ma1c är inte så väldigt hög till skillnad från 9:an, däremot är tempot otroligt mycket högre och i ettan pluggade jag utan att överdriva i stort sett matte hemma varje dag, hade nämligen 6 lektioner i veckan, därför gäller det att hänga med från början! Hade C i 9:an och även ett C i Ma1c.

swagern#1: Går andra året teknik och läser samma matte som NA, och självaste svårighetsgraden i Ma1c är inte så väldigt hög till skillnad från 9:an, däremot är tempot otroligt mycket högre och i ettan pluggade jag utan att överdriva i stort sett matte hemma varje dag, hade nämligen 6 lektioner i veckan, därför gäller det att hänga med från början! Hade C i 9:an och även ett C i Ma1c.
Intressant, har tänkt på att "no lifa" under gymnasiet, dvs plugga 4-5h/dag och försöka eftersträva efter de högsta betygen som möjligt :P