Forumet - Gymnasiet, snart 1 månad! Tips angående vänskap?

Gymnasiet, snart 1 månad! Tips angående vänskap?

1203 0 13
Tjena. Nu gör ja en sån här tråd igen och admins kan ta bort dom andra trådarna angående detta ämne om ni vill. Behöver era tips! 
Går en gymnasieklass med 12 personer, jag brukar gå med 2 andra på rasterna och äter med dom osv. Men sen är de en annan grupp med 3 personer som jag Tycker verkar vara intressanta. Vill in i deras gäng och lära känna dom mera! Kan man göra det? Hänga med dom på rasterna eller är de konstigt? Menar känns de random att ba hänga med dom en rast när man är med dom andra i sin grupp mer? Två av dessa i denna gruppen av tre är ja bra vän med och den 3 inte lika. Han pratar knappt med mig. Varför tror ni? Tror ni man har chans o komma in i deras gäng? Dom som ja går med nu är lite löjliga och tramsar o de är inte riktigt min typ. Vill helst vara med alla lite men de bildas massa grupperingar hela tiden. Tips och hur ska ja göra? Dom i min grupp tjatar på mig hela tiden " häng me oss " sitt med oss " bl.a. Bl.a. Hur ska ja göra? Snälla tips tack! Har dock lärt känna massa folk på 3 veckor säkert runt 15 pers. Aja tacksam för all hjälp! 

Spana också in:


MackanBoy: Herregud... Hittar flera trådar som är långa, här får man knappt svar!? Du är verkligen ego 4.00 . Alla som behöver hjälp på ungdomar.se behöver psykiatri hjälp! /från 4.00
UM kan inte hjälpa i alla situationer. Har du inte fått någon hjälp i dina tio tidigare trådar om ämnet, så lär du antagligen inte få särskilt mycket hjälp i din elfte heller.