Aviseringar
Rensa alla

Gymnasieval 2017: Hvitfeldtska


Ämnesstartare

Ska börja i gymnasiet nästa år och undrar om Hvitfeldtska är bra? Vill veta allt från hur maten är till hur lärarna är och hur schemat ser ut. Är det mycket mobbning? Är det svårt att få bra betyg (har för det mesta A och B i grundskolan)? Är det lätt att hitta vänner? Får man skoldatorer?(Ska gå ekonomilinjen).


   
Citera

Jag läste i och för sig samhäll för några år sedan men yttrar mig ändå. Maten är som en standard skolmat, för oss försämrades det från 1:an till slutet av 3:an men deras salladsbuffé är riktigt bra. Kö systemet vid bamba var dock inte riktigt bra vilket innebar att man ibland inte fick mat eller kom sent när det t.ex. var pizza till lunch.

Lärarna är kunniga och vissa riktigt roliga. Dock är medelåldern ganska hög så man är medveten om det.

De flesta som läser på skolan är borgliga politiskt så om du är vänster är det bäst att inte yttra sig om det.

Betyg var för mig personligen ganska lätt att få A samt B (var dock plugghäst). Dock så måste du prestera under hela året och vill du ha A så måste du snitta A på alla prov etc.

Vänner är lätt att hitta och det finns flera föreningar oavsett vad ditt intresse är. Inte mycket mobbning på skolan, dock så stod jag och mina kompisar upp för varandra vilket innebar att de få som mobbade slutade med detta ganska fort. Finns flera vuxna och äldre elever att vända sig till och prata med på skolan.

Vi fick inte skoldatorer och tror inte de på ekonomi fick det heller.


   
SvaraCitera