Forumet - Gyn undersökning

Gyn undersökning

7449 0 38
Imorgon ska jag på min första gynundersökning, och jag är inte så nervös igentligen, det är bara det att jag vill veta hur det går till, är det pinsamt och är det hemskt då de liksom "ser vad ingen annan sett"??!?

Vill bara säga det att jag är 16 och gör det inte av någon speciell anledning mest för att koll så allt är rätt.. Så jag vill inte ha några oseriösa kommentarer eller höra att det gör ont , för jag är vet att jag blir säkert nervös sen.. [tard]
haha,jag gjorde min första när jag va 17,jag låg och garvade konstant i ca 15 minuter då dom va sega och jag fick ligga med benen uppe även dom kolla grejjer på en data och så och till sist spydde jag nästan i knät på gynekologen.[rolleyes]dock va jag ashög på morfin,men ändå,gjort d fler gånger utan att jag vart påverkad och det är inte farligt,jag vet att min fitta är normal och gyngubben har med säkerhet sett saker som ser värre ut.[zzz]d är inte farligt.
backen:

vill veta hur det går till, är det pinsamt och är det hemskt


Det är inte så farligt som det kanske verkar. Barnmorskan/gynekologen petar lite utanpå och sen lite inuti och snackar med dig om vad som händer under tiden. Så det är lugnt. Visserligen kanske inte jag har någon aning alls då jag hade blindtarmsinflammation och sjukt ont vid min första undersökning. Då spelade det andra inte så stor roll.

Men de är professionella och gör inte någon stor sak av det, det hjälper.

Spana också in:

ti-92:

jag ska aldrig gå till en gyn


Du kmr bli så illa tvungen lilla vännen. Ska du ha ut piller brukar de vilja ta sig en titt, och om du skaffar unge är det samma sak där. Dessutom råkar alla kvinnor ut för svamp eller liknande någon gång under sitt liv vilket gör att de blir tvugna att gå till gyn.
Det är inte så farligt. De talar dessutom om vad de gör och har en avslappnad attityd.
ti-92:

jaa när jag ska ha barn ja. men inte nu. och om jag får svamp behöver man bara köpa den där grejen som um gör reklam för


Och om den inte hjälper har du fuckat up systemet tillräckligt mkt för att du måste gå till gyn. Hur vet du förresten att det är svamp och inte något annat? Liknande symptom på många skojiga saker vet du.
Jag gjorde min första undersökning när jag skulle skaffa piller, och sedan en gång på ett återbesök typ. Men du kanske inte har/kmr ha piller senare heller. Who knows.