Forumet - Ha sex med trång förhud?

Ha sex med trång förhud?

2057 0 11
Hej påjkar.


Jag är en sjuttonårig grabb med trång förhud. Jag har stuckit till ungdomsmottagningen men kommer inte få tid fören på två månader eller så till operation.


Jag har sen två veckor flickvän, och har redan varit kollat film tre gången där vi har varit nära att ha sex, men jag har stoppat det genom att kommit på någon korkad anledning.


Men i alla fall, jag kan knappt dra bak förhuden alls, det funkar när jag är slak ibland men inte annars.


Går det att ha sex såhär?
Sen en random fråga bara påjkar, ska förhuden vara tillbaka dragen hela tiden?
GoteborgGlidarn:

men jag har stoppat det genom att kommit på någon korkad anledning.


Säg som det är istället. Om ni har ett någorlunda bra förhållande så borde din partner förstå, ni kan ju alltid typ, smeka varandra eller ha oralsex eller något tills det löst sig.

GoteborgGlidarn:

Går det att ha sex såhär?


Prova.

GoteborgGlidarn:

Sen en random fråga bara påjkar, ska förhuden vara tillbaka dragen hela tiden?


Jag brukar dra bak min förhud.

Spana också in:

Hej!
Om din förhud är så pass trång att du inte kan dra bak den bakom ollonet så bör du avvakta med att ha sex till efter operationen.
Förklara detta för din tjej. Det är mycket lättare än att komma på ursäkter för väl efter operationen kan det ta ca en månad innan såret har läkt och stygnen har släppt.
Jag pratar från erfarenhet från ett ex jag haft. Det är absolut inget att skämmas för att ha trång förhud, jag läste på massor om ämnet innan min dåvarande pojkvän skulle opereras och jag fick klart för mig att problemet var oerhört vanligt bland killar och män men efter operation så var allt bra!
Lycka till [smile]