Forumet - Hade behövt en åsikt!

Hade behövt en åsikt!

623 1 5
Jag är ihop med en pojkvänn han är verkligen jätte snäll osv. Men det är bara de att han är bortrest å har varit det i typ 4 veckor. Å jag har som lite bekräftelse behov å de vet han för att jag har en dålig självkänsla och självförtroende. Å han säger han försöker men han hör inte ens av sig. Han skriver inte God morgon eller nå. Kan gå en dag utan att han skriver nå till mig han skickar bara allmänt på snap osv. Å nu på hans facebook  la han upp sån där kommentera så skriver jag i chatten. Å de var typ frågor vad är vi?är du snygg?  Utseende 1-10 hade jag kunnat kyssa dig hade vi kunnat vara tsm osv... 
Förstår inte sista delen du skrev..

Om han är utomlands och hittar på saker så är det förståeligt om man inte skriver hela tiden. Tror du hade tyckt det varit ganska "jobbigt" i hans ställe också. 

Att du är bekräftelsesökande ligger enbart på DIG och inte honom. Det är något DU måste jobba med... Inte honom. Beroende på hur han är visserligen. Men du ska själv kunna se dig i spegeln och acceptera den du är, även om ni inte var tillsammans. Annars bör man inte vara i ett förhållande.
Du får ju som sagt prata med honom om detta. Dock är det inte hans ansvar att ta tag i dina problem. Du måste själv se till att bli av med ditt väldiga bekräftelsebehov. Det kan du inte lägga på någon annan och det kommer att förstöra er relation om du ständigt kräver uppmärksamhet. Visst ska man visa uppskattning för sin partner men om någon sagt till mig att den behöver bekräftelse jämt och blivit sur så fort jag inte skrivit god morgon ibland så hade jag sagt åt hen att ta itu med sina problem innan vi kan ses igen. 

Spana också in: