Forumet - Hade ni gått ifrån bordet?

Hade ni gått ifrån bordet?

959 0 8
Tänk dig att du och några vänner sitter och vid ett bord och äter lunch. Du och de flesta vid bordet börjar känna sig klara och reser sig upp, men en person sitter fortfarande kvar och äter. Hade du stannat eller lämnat personen själv vid bordet, utan tid eller annat ärende som anledning?
Det beror väl på lite olika faktorer...

  • hur väl känner ni varandra?
  • har ni gått ut för att äta lunch ihop?

Om ni känner varandra väl och gått ut för att äta tillsammans så bör väl alla lämna bordet samtidigt. Annars är det väl inget bindande krav på att alla måste sitta kvar tills den sista ätit färdigt. Men som sagt, det har väl mycket med att göra hur nära vänner eller flyktiga vänner ni är.

Spana också in:


Cyendres: Tänk dig att du och några vänner sitter och vid ett bord och äter lunch. Du och de flesta vid bordet börjar känna sig klara och reser sig upp, men en person sitter fortfarande kvar och äter. Hade du stannat eller lämnat personen själv vid bordet, utan tid eller annat ärende som anledning?

Hade jag gått ut med mina kompisar och en fortfarande äter ja då hade jag väntat. Jag hade även väntat om jag inte känner personen så väl. Hade jag haft en tid att passa som är nära tiden efter lunch då hade jag bett om ursäkt men jag måste gå, annars hade jag stannat kvar om jag inte hade bråttom.