Forumet - Hade ni sexuella lekar som barn?

Hade ni sexuella lekar som barn?

6984 4 29

Hallå kött och blåbär! hoppas allt är bra med er! Här är läget lite sådär. Jag har av en konstig anledning ångest över sexuella lekar som jag hade som barn, främst för att jag hade sexuella lekar med min storebror. Hur dumt som helst för det man gjort har man ju gjort, och barn är alltid barn och barn har inte så mycket innanför pannbenet. MEN! jag tänkte, kanske om jag snackar med andra ungdomar som varit med om samma sak så kanske jag inte känner mig lika ensam och "konstig".

 

 

 

 Skulle verkligen bli jätteglad om ni ville vara så ärliga som möjligt, vet att detta kanske är ett känsligt ämne för vissa och inget man direkt vill gå ut med. Men är det någon av er som haft sexuella lekar med era syskon?

 

 

Tack på förhand :)

 

 

Kommentarer (1)

  1. Låser tråden då den inte riktigt lämpar sig som en frågetråd där det går att rösta på svaren. Det är dock ett väldigt intressant ämne och jag föreslår att du skapar en snacktråd istället och fortsätter diskussionen där!

Tråden har 29 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

det är vanligt att barn rätt tidigt blir nyfikna på vad som försiggår där nere mellan benen. inte helt ovanligt att barn kan klänga på möbler osv så det känns skönt där nere. men det är väl mer ett tidigt stadium till onani. vad du och din bror lekte för sexuella lekar vet jag inte. minns att jag och en kompis skulle leka pojk- och flickvän en gång när vi vad små och satte plastfolie på läpparna så vi kunde pussas. haha.. nått annat vet jag inte om jag gjort.  

Spana också in:

minns väldigt tydligt en kille på dagis som erbjöd mig kakor för att visa honom vad jag hade under kjolen. vi var båda 4-6. 

protistsution

Pappa var tillsammans med nån tjej som jobbade på nån camping så vi hade våran husvagn där och tillbringade helgerna på campingen. En av gästerna var en finne som var 1 år yngre än mig. Vi var väl 9-10 år kanske. Han ville att vi skulle leka mamma, pappa, barn med min syster.  Jag var mamma och han var pappa, han tyckte vi skulle sova i samma säng. När jag inte ville det så ville han ligga på mig och göra fler barn, så jag skilde mig och gick hem och kolla på film resten av helgen. 

Oj jösses ..

Jag "våldtog" min nalle och övertalade min lillasyster att leka skumma lekar med barbies. Handlade mest om kents som tillfångatog barbies och tvingade dem till sexuella grejer. Typ BDSM.

Precis som du har jag haft en oerhörd ångest över vad jag gjort och undrat vafan var jag för sorts flicka? Och vart kom allt det här ifrån, är det verkligen okej beteende för barn?

Gått i terapi ett tag nu pga depression som jag haft nästan hela livet. Både jag och psykologen är inne på att något hänt när jag var liten som orsakat allt detta plus att jag knappt klarar av beröring från män.

Nu vet jag inte alls vad för sorts lekar du lekte och hur ung du var, men om det tynger dig så borde du prata med någon om det. Jag kände en oerhörd lättad när jag fick bekräftat att det inte är fel på mig utan att det snarare är något som hänt som haft en inverkan på mina lekar.

Minns att jag onanerade och tänkte på sex när jag gick i första klass. 

Lekte också att min actionman hade sex (och högg huvudet av) en barbie osv. och försökte knuffa min syrra att "ha sex" med en av hennes klasskompisar. Tror inte det är ovanligt alls. 

Jag och min bästa kompis lekte att barbie var otrogen mot sin man och knullade sin dotters simskolelärare. Rätt kul. Sen lekte vi att dom var strippor och vi satte på i'm a slave 4 u med britney spears som dom porrade runt till. Otroligt roligt var det. Vi var runt 7 bast.

blev inte en sexuell varelse förrän vid tretton års ålder, men kom ihåg nu att en rätt fånig pojke helt omotiverat men klart planlagt visade mig och en annan tjej sin snopp i skrymslet under våningssängen på fritids. vi gick och sa till Fröken. vilka reprimander får man för det?

De sexuella lekarna jag minns att jag hade, var när jag och mina kompisar lekte med bratz och barbie dockor och de hade sex i bilen, på bordet, i sängen. Vi brukade också leka rollspels lekar, där jag av någon anledning alltid var pojke och ibland var jag deras pojkvän och vi skulle sova i samma säng och så. Haha, den gamla tiden som tomboy  :) Tycker inte du borde skämmas eller ha ångest över det du gjort. Nästan alla har någon gång haft en sexuell lek som barn :)