Forumet - hade sex med en homosexuell, nu e bästisen sur.

hade sex med en homosexuell, nu e bästisen sur.

217 0 44
Hej hallå!

Det är så här att för några dagar sen hade jag sex med en kille som har en bög stämpel på sig i skolan. Men jag vet att han inte är någon bög. Homosexuella har väl för det mesta sex med en tjej sen så dissar bögen tjejen. Han har inte dissat mig, än. Haha. Han är söt, snäll och omtänksam, jag har jätte svårt för att tro att han vill någon illa. Men han kanske lurar mig också? Vad vet jag. Men det var iaf min vilja att ha sex.
Jag har två bästa vänner, jag berättade för båda. Den ena, som är min allra närmaste och bästa vän, hon tog det ganska bra, hon blev överraskad, men hon sa; jaja, inget man kan ändra på nu, sånt händer ibland. Medans hon andra klickade totalt och frågade vafan jag tänkte med, eftersom han, enligt henne, är skolans värsta faggot, och att han försökte stöta på hennes pojkvän, hon har pojkvän, men han påstod att han inte visste det. Fullt möjligt att han inte visste, eftersom de inte visar så ofta att dem är ihop. Men iaf.

Har hon rätt i att bli sur på mig för något som jag valde att göra?

Skall inte hon, som är min bästa vän, stötta mig och mina val, även om hon inte samtycker?
Hon fick mig att känna mig som världens dummaste människa.

Jag har varit singel över en vecka, och sex var viktigt för mig när jag va ihop med mitt ex, enligt mig själv ser jag inget fel i att ha sex med någon som folk tror är homosexuell så länge man gör det ansvarigt och använder kondom för att undvika aids.

Vill gärna höra era åsikter!

MVH
Angelize

Spana också in: