Forumet - Hade sex med en kille, men ångrar mig nu. Anmäla honom för våldtäkt?

Hade sex med en kille, men ångrar mig nu. Anmäla honom för våldtäkt?

9722 2 149

Hej. I lördags var jag på fest hos en klasskamrat och där träffade jag på en snubbe som jag känner lite halvt genom skolan. Vi båda hade druckit lite mycket och så började vi strula och hamnade så småningom i säng och hade sex. Jag har varit lite intresserad av den här killen tidigare så trodde att sexet betydde något, men han sa nästa dag att det bara var sex och att det inte betydde något för honom. Jag blev naturligtvis jättesårad och kände mig utnyttjad och ångrar nu sexet. Min kompis föreslog att jag kunde hämnas genom att anmäla honom för våldtäkt så kunde jag få skadestånd till på köpet, vilket skulle passa bra eftersom jag är rätt fattig just nu. Så jag tror jag ska göra det. Någon som vet på ett ungefär hur mycket man kan få ut i skadestånd? Mer än 10.000? Hade tänkt dela cashen med några kompisar så vill ju att det ska bli så mycket som möjligt.


Tacksam för svar.

Spana också in:


aristoteles:

Dock finns din ip-adress registrerad här, kopplad till dina poster.

Sitter på ett internetcafé.


honolulu: trollet som skapade tråden och tror att folk ska gå på det eller du...
Håll käften. Jag är inget jävla troll.Aaron: Nej sa du ja och gick med på det och då är det inte våldtäkt läs lagen ! Isf vrf va du så jävla korkat och inte använde dit omdöme ist !? :O

Jag känner mig våldtagen såhär i efterhand. Enligt mig våldtog han mig sen skiter jag i vad lagen säger.Xuzkie: Lilla gumman... Var inte så oschyst mot snubben. Det var du som valde att göra det och det är inte någon annans fel. Att utnyttja myndigheterna för falskhet är inge bra att göra hörru..

Kalla mig inte lilla gumman. Jag trodde han älskade mig det var bara därför jag gjorde det. Om det är någon som är falsk så är det väl han?

böghög: asså våldtäkst män är såna offer!!!!! faaan asså fattar ej hur msk kan bete sig såhär, d e o utnyttja männen!!!!!!!

Hur kan du stå på hans sida?

böghög: asså våldtäkst män är såna offer!!!!! faaan asså fattar ej hur msk kan bete sig såhär, d e o utnyttja männen!!!!!!!
Är ett mörker tal om såna här anmälningar i Sverige och en del blir dömda för det och utan teknisk bevisning ...kan man prata för sig i rätten  så kan man komma undan med mord i Sverige så illa är det !