Forumet - hade sex med en kille, nu är bästisen sur.

hade sex med en kille, nu är bästisen sur.

4092 0 59
Hej hallå!

Det är så här att för några dagar sen hade jag sex med en kille som har en player stämpel på sig i skolan. Men jag vet att han inte är någon player. Players har väl för det mesta sex med en tjej sen så dissar playern tjejen. Han har inte dissat mig, än. Haha. Han är söt, snäll och omtänksam, jag har jätte svårt för att tro att han vill någon illa. Men han kanske lurar mig också? Vad vet jag. Men det var iaf min vilja att ha sex.
Jag har två bästa vänner, jag berättade för båda. Den ena, som är min allra närmaste och bästa vän, hon tog det ganska bra, hon blev överraskad, men hon sa; jaja, inget man kan ändra på nu, sånt händer ibland. Medans hon andra klickade totalt och frågade vafan jag tänkte med, eftersom han, enligt henne, är skolans värsta player, och att han försökte stöta på henne, hon har pojkvän, men han påstod att han inte visste det. Fullt möjligt att han inte visste, eftersom de inte visar så ofta att dem är ihop. Men iaf.

Har hon rätt i att bli sur på mig för något som jag valde att göra?

Skall inte hon, som är min bästa vän, stötta mig och mina val, även om hon inte samtycker?
Hon fick mig att känna mig som världens dummaste människa.

Jag har varit singel över ett år, och sex var viktigt för mig när jag va ihop med mitt ex, enligt mig själv ser jag inget fel i att ha sex med någon så länge man gör det ansvarigt.

Vill gärna höra era åsikter!

MVH
Christie14

Spana också in:

enhimmelskdrog:

har du frågat henne varför hon blev sur, mer än för att han är en player? om det bara handlade om sex spelar det ju ingen roll liksom


Nja, nej. Det har jag inte. Hon hade bett mig att hålla mig undan honom dagen innan, eftersom hon är övertygad om att han är en dålig person.
Hon är mer besviken än sur nu.
Jag tror inte riktigt att hon tål folk som har sex utanför förhållanden.
Jag blev sur på min kompis en gång när hon skar sig i armen för en annan tjej. Jag visste att den tjejen inte var en bra människa och försökte då berätta det för min kompis.

Det visade sig att jag hade rätt.

Din kompis kanske ser något som du inte ser. Fast och andra sidan, om du endast var ute efter sex och inte är förälskad så ser jag inga problem.
Christie14:

Hon hade bett mig att hålla mig undan honom dagen innan, eftersom hon är övertygad om att han är en dålig person.
Hon är mer besviken än sur nu.


Jag kan sätta mig i både din o din kompis sits...

Men jag ser utöver som en neutral person nu först...
Du ville ha samlag, din kompis bryr sig om dig o vill inte att du ska göra det med någon som gjort det med flera stycken. En kille fick sig även ett ligg (viljan var nog där för honom med som för dig, med andra ord, han kände som du
Inget konstigt alls... Du o killen fick era sexuella drifter... Din kompis blir säkert lite nojjig då hon inte vill att du ska göra det med någon som gör det/gjort det med flera...

Men även, om hon har erfarenheter av att killen är ett svin, eller känner någon som han varit elak mot så är det nog så att han bara ville ligga... Jag känner många killar som älskar att bara "scora", men bara för att man gjort det behöver man inte "dissa tjejen".. som du säger.. han kanske dissade dem som gillade honom för att de ville att det skulle bli mer efter deras ligg men inte han.. han ville bara ligga o inget mer, därav blir det en diss från han till dem... så du känner inte detta för att du gillar inte honom som de tidigare gjort då? Om du skulle vara "på" o velat att ni skulle bli tsm o inte han då skulle du tagit det som en diss ju...

killen kan vara helt normal, rykten sprids lätt o sånt så, och om en kille är van med att betraktas som snygg så spelar han nog sina kort väl men inget måste, alla killar har känslor...

Hon vill säkert stötta dig, om inte så borde hon väl göra det... Jag skulle också blivit besviken på min kompis om hon gjort något som jag tidigare sagt att hon inte skulle göra... men alla gör misstag... ditt fall inget misstag men sånt händer också... och för en egen liten slutsats...

det är bara sex ffs, ingen har dött... antar att ni skydda er så det ääärrrrr luuuuuuugnt...
Harpya:

Din kompis kanske ser något som du inte ser. Fast och andra sidan, om du endast var ute efter sex och inte är förälskad så ser jag inga problem.


Just det jag var också, försökte förklara det för henne, men vi delar inte samma åsikt om det.
Min andra bästa kompis förstår mig fullt ut, för hon är likadan.

sexmeister:

Men även, om hon har erfarenheter av att killen är ett svin, eller känner någon som han varit elak mot så är det nog så att han bara ville ligga...


Jag förstår vad du menar, jag hade antagligen reagerat på samma sätt om jag ansåg att han var en skithög. Men, hans ex var otrogen mot honom flera ggr, efter det har han haft svårt att lita på ngn, det är drf han har legat med andra tjejer, han gör det för att han har lust, utan känslor inblandade.

Jag har också svårt att lita på killar för att mina ex har antingen varit otrogna eller ljugit mycket, så jag vill bara ha sex, inget annat. Om du förstår mig.
Nachac:

Enligt mig bör man inte låta bli någonting av rädsla för att få någon sorts "stämpel."


Hmm, vet inte vart du bor men bor i göteborg o här känner många killar varandra o många kallar några lätta... vilket ger att "snygga killar" ignonerar dessa tjejer o fula killar kommer i parader efter att försöka få till det... tjejen kan tycka detta är mycket störande osv.... så när väl en "snygg" kille kommer som inte vet det tar hon första bästa osv... you can imagine
sexmeister:

you can imagine


Ja, människor suger. Man bör dock ändå inte inskränka sig själv på grund av andras åsikter. Däremot måste man ju stå ut med konsekvenserna av sina handlingar. Betraktar killarna tjejerna som mindre värda bara för att de har haft sex med många är de ändå inte värda någon uppmärksamhet för övrigt.
Nachac:

a, människor suger. Man bör dock ändå inte inskränka sig själv på grund av andras åsikter. Däremot måste man ju stå ut med konsekvenserna av sina handlingar. Betraktar killarna tjejerna som mindre värda bara för att de har haft sex med många är de ändå inte värda någon uppmärksamhet för övrigt.


totally agree
Nachac:

Enligt mig bör man inte låta bli någonting av rädsla för att få någon sorts "stämpel."


I den lilla staden jag bor i har varenda skalle ett stämpel. det går inte att undvika, då måste man vara jävligt clever.


Nachac:

Ja, människor suger. Man bör dock ändå inte inskränka sig själv på grund av andras åsikter. Däremot måste man ju stå ut med konsekvenserna av sina handlingar.


Om det uppstår en del konsekvenser så är jag redo att stå ut med dom också, jag gör detta för att jag vill det, inte för att jag blir tvingad.