Forumet - Hälsosam viktnedgång.

Hälsosam viktnedgång.

2842 0 41
Detta är främst riktat till tjejer som svälter sig själva för att gå ner i vikt. Man kan gå ner i vikt utan att skippa måltider, det handlar bara om att dra ner på antalat kalorier per måltid. Kroppen mår bra av att äta 5 gånger om dagen. Dessutom så missar man näringsämnen genom att skippa måltider.

Istället för att att skippa måltider eller äta ruskigt lite, så ta en normal portion men låt hälften vara grönsaker. Grönsaker innehåller en väldigt liten procent energi och man kan i princip frossa i dem utan att ha dåligt samvete. Dessutom får man i sig näringsämnen som kroppen behöver genom att äta mat.

Så istället för att skippa måltider och få dåliga näringsvärden, ät mer grönsaker istället snälla små flickor! Pojkar också, även om just viktnoja inte är ett lika stort problem för killar i allmänhet.
Fan vad jag älskar att _alla_ är experter på viktnedgång.
Spelar ingen roll i vilket sammanhang. Säger någon typ att den ska gå ner några kilon kommer ALLTID en viss procent av folket i rummet ge sin expertråd. Det enda rådet som egentligen finns är: Gör det som känns rätt för dig, det går inte på annat sätt.
Buddah:

Viktnedgång handlar om biologi och fysik, inte om känsla. Man kan inte tänka sig ner i vikt.


Det handlar sjukt mycket om ditt sätt att tänka. Jo. Vissa kan inte gå ner i vikt genom att ändra sina matvanor - de klarar inte av att hålla fast vid det, utan de måste träna mer/annorlunda osv. För andra är det raka motsatsen.

Spana också in:

notfallingapart:

they are made to believe they learned from the pros "the mass media"


Massmedia kommer bara med en massa "mirakelmetoder". Typ ät bara panpizza i ett år så tappar du 200 kilo omg! Lisa tappade 50 kilo genom att inte äta nötter!

Energiförbrukning > Energi-intag = Viktnedång. Logiskt, vetenskapligt, går att tillämpa.

Oväntad:

Det finns nog ingen som inte redan vet det här.


De som skippar måltider helt och hållet har ju uppenbarligen inte full koll på hur kroppen fungerar.

Budolicious:

...


Man får anpassa sig efter kroppen, kroppen anpassar sig inte efter dina önskemål.
Buddah:

Energiförbrukning > Energi-intag = Viktnedång. Logiskt, vetenskapligt, går att tillämpa.


Hur många tidningar och teveprogram har inte pratat om viktnedgång egentligen. Tror alla vid detta lag vet det som har letat. Vad man däremot inte pratar om de är vikt uppgång och muskeluppbyggnad. Som man vill att alla ska vara spinkiga och inte kunna försvara sig själva.

Västvärdens kropp syn är lite förvriden [blush]. Man tittar inte så mycket på vad som är funktionellt, det är ju mycket svårare än att kopiera kändisarnas look utan att tänka på att man kanske har en annan kropp och att den så kallade kändisen lägger ner väldigt mycket tid hålla kroppen sådär. Värst är när människor inte förstår att den kropp de strävar efter inte finns eller inte finns på ett funktionellt sätt.

Det som är exklusivt och svårt kommer alltid vara något folk eftertraktar så länge pengar finns.
notfallingapart:

Vad man däremot inte pratar om de är vikt uppgång och muskeluppbyggnad. Som man vill att alla ska vara spinkiga och inte kunna försvara sig själva.


Tror du missuppfattade tråden lite. Detta är inte en diskussion om hurvida man SKALL gå ner i vikt eller inte. Utan HUR man gör det på bästa sätt.

Oväntad:

Jo, men man bryr sig inte?


Många tror faktiskt att det handlar om hur mycket man äter.