Forumet - hände världens konstigste sak

hände världens konstigste sak

3906 0 65
när ja skulle cykla övr fråbn skitpappa till mama

redn innan ja va ute så kändes det som om ja skulle kvävas, men sen när ja skulle cykla övr från papap till mamma så cykla ja förbi min syrra som hade mina nycklar och bestämt sig för att låsa så att jag int kommer in. då måste ja cykla ikapp hon(jävla jobbigt för hon tränar massa på gym hela tidn) och skrika "VAFAN DIN JÄVLA BITCH STANNA NURÅ" inför massa människor för att hon ska höra mig, hon lyssna på musik.
sen blev aj jättearg och cykla mke fortare efter att ha fått nycklarna, då blev ja yr, fick ont i huvet och börja blöda näsblod
sen när ja kommr hem r ja påväg att börja gråta(ja menr vafan va ja ledsen för??) och håller på att svimma massa ggr

ja rör ju på mig massa men, HUR DÅLI KONDIS HAR JA????????????

Spana också in:

hannnah:

varför itne? de e ju jättenyttigt å gött!


ja m1 har aldri tid å fixa i ordning nån sallad[sad]

MissAnox:

nje, jag tror du behöver äta mer av allt, fast många som skär ner på maten brukar skära ner på kolhydrater. Klar inte värt det. Gör att man inte orkar "leva".


ja ätr massa
MissAnox:

Varför uppmanar du någon som kan ha problem med näringsbrist att äta grönsaker!!?!


va?[shake]
ja säger ju inte att hon borde BARA äta det? men om man har näringsbrist käkar man ofta för lite sånt! självklart ska man ha varierad kost!

ja e inte dum i huvet, så sluta kaxxaa[crazy]
hannnah:

ja säger ju inte att hon borde BARA äta det? men om man har näringsbrist käkar man ofta för lite sånt! självklart ska man ha varierad kost!


alltså jag orkar inget mer nu. Unga tjejer med näringsbrist skär inte ner på grönsaker. De skär ner på bröd och pasta, salt och socker. Det är idiotiskt att göra så och dessutom jättefarligt. Sallad ska man också äta men det finns mycket lite näring i det och fyller bara magen.[n] Du valde faktiskt att utesluta kolhydrater och föreslog nån slags bantningskur med proteiner, grönsaker och frukter. Jag blir uppriktigt arg över att du kan skriva någonting sådant! Vidrigt
MissAnox:

Okej, så bra då


mn du verka ju tro att ja ätr mini, när ja ätr massiv[sad]

MissAnox:

Du valde faktiskt att utesluta kolhydrater och föreslog nån slags bantningskur med proteiner, grönsaker och frukter


nä, hon skrev att ja bord äta mer grönsakr, resten kan ja klura ut
MissAnox:

Du valde faktiskt att utesluta kolhydrater och föreslog nån slags bantningskur med proteiner, grönsaker och frukter. Jag blir uppriktigt arg över att du kan skriva någonting sådant! Vidrigt


finns många som skiter i grönsaker och äter icke näringsrik mat också! tror denna tjej behöver käka mer av allt men i många fall vet man inte och käkar typ en macka om dan osv.

vet många fall när det är så. man ska självklart äta kolhydrater, proteiner, fibrer, vitaminer och allt sånt.

När jag har haft näringsbrist har det varit för att jag ätit typ pasta me ketchup till middag varje dag och typ mackor. snackar ur egen erfarenhet bara...
BAdassbee:

n


Högt blodtryck skulle jag gissa på, det kan orsakas av stress, sen kan tankar styra känslor, eller ah, jag tror inte det finns tillfällen då dom inte styr känslor men du kan ha blivit rädd för att du inte förstod vad som hände vilket ledde till negativa tankar vilket gjorde så att du började gråta..
Om det är sant detta med tankarna så borde du fortfarande känna dig ledsen eller så kände du dig ledsen väldigt långt efter att du grät..

Men se det ifrån den ljusa sidan, det är inte varje dag ens kropp går igenom sånt :)