Forumet - Händer det att ni gråter till filmer?

Händer det att ni gråter till filmer?

500 0 27
Gråter ni till barn och kärleksfilmer? Funderat på det ett tag. Särskilt på om det finns killar som gör det. Väldigt seriös fråga men lite nyfiken. Händer att jag gråter lite ibland åt sorliga, väldigt romantiska scener eller att nått slutar sådär underbart lyckligt.

Så, hur ofta gråter du till filmer? Vad för filmer då?

Spana också in:

Barn och kärleksfilmer, nope.

Tragedier, förluster, lidande, ja det händer att jag berörs mycket. Har en så jävla stark empati så att jag ofta blir tokig på mig själv. Sen på senare år med all ångest och depression har jag blivit riktigt blödig.

Vad tyckte ni om filmen "Jag saknar dig"? Bölade mig igenom 90% av filmen. Vafan, jag måste börja knapra piller snart för det här går bara inte längre.
Brukar få en tår eller två till fina filmer. Fina = det sker något fint som att man får den man blir kär i, en dotter springer efter sin pappa för att hon saknar honom, någon ger sitt liv för en annan m.m.
Inte alltid men det händer att en och annan tår tränger fram.
Hände senast idag i slutet av en film.
Jag gråter till alla sorters filmer pga olika anledningar.
Som i slutet av The Mist grät jag så mycket att jag låg och skrek, detta kan D3wnis intyga.

Det spelar ingen roll vilken genre filmen har, jag kan gråta ändå. Bara jag blir känslomässigt involverad. Eller om jag sedan innan redan mår dåligt och på så vis släpper ut alla känslor.
Mandan:

Så, hur ofta gråter du till filmer?


Gjorde det någorlunda ofta - fram tills jag blev typ 20 eller 21. Någonstans där upphörde det helt. Numera kan det hända att jag känner den där klumpen, men börjar aldrig gråta.

Senaste gången jag kände den där klumpen var i februari, då jag såg War Horse. Senast jag faktiskt grät var på en begravning i höstas.

Mandan:

Vad för filmer då?


När jag väl gjorde det så var det filmer som på något sätt var ledsna. Behövde inte vara ett sorgligt slut, utan det räckte att en stor del av handling var det, även om slutet sen var lyckligt (som det oftast är i filmer?).

Håller dock med om:
vinout:

Man ska gråta.


[love]