Forumet - Händer det här någonsin, förutom på film?

Händer det här någonsin, förutom på film?

186 0 10
Hej
Jag startade en annan tråd här för bara någon minut sedan, och detta är lite relaterat, men eftersom det är en helt egen fråga, som jag vill ska få helt egna svar, så startar jag en till tråd.

Som jag sa i den andra tråden så har jag känslor för en tjejkompis, och jag är ganska övertygad om att hon just nu bara ser mig som en vän.

Hur som helst, om jag berättar för henne hur jag känner, kan det kanske finnas någon chans att hon börjar se mig lite ur en annan vinkel, och kanske, kanske, vid något tillfälle, börja gilla mig också, eller är det dödsdömt efter att jag säger något (med tanke på att hon då kanske drar sig undan lite osv.)?
Jag menar, händer det, förutom på film? Har du varit med om det?

Tacksam för svar!
migmigmig:

eller är det dödsdömt efter att jag säger något


Ja säg fan ingenting.
Du sätter dig själv med största sannorlikhet in tze friendzone.
Att komma fram till någon och säga ''jag gillar dig'' eller kan ske till och med ''jag är kär i dig'' ställer den andre på en ganska stor press.

Man förväntar ju sig att den andre ska svara och då kan det bli fel.
Kanske gillar hon dig, men inte så. Kanske gillar hon dig men är osäker på sina känslor. Då kan pressen tvinga fram ett ''tack, men nej tack'' som ett försvar.

Det bästa är att umgås med henne. Man låter kroppsspråket, blickarna och beröringen avgöra om det finns något mellan er.

Spana också in:

migmigmig:

Hur som helst, om jag berättar för henne hur jag känner, kan det kanske finnas någon chans att hon börjar se mig lite ur en annan vinkel, och kanske, kanske, vid något tillfälle, börja gilla mig också,


Klart det är möjligt att förhålla sig till saker på nya sätt. Det vore sorgligt om vi aldrig bröt på invanda mönster annat än på film.


Huruvida det är sannolikt i det här specifika fallet kan jag inte uttala mig om p.g.a. bristande information.