Forumet - Här är samtliga partiers valfilmer

Här är samtliga partiers valfilmer

5602 0 50
Samtliga riksdagspartier, plus Sverigedemokraterna, har nu släppt sina officiella valfilmer. Alla bidrag presenteras nedan. Text tagen ifrån Friatider.


Har du någon favorit? Är någon riktigt bra, eller kanske urusel?
Sverigedemokraterna:Vänsterpartiet:Miljöpartiet:Socialdemokraterna:Centerpartiet:Folkpartiet:Moderaterna:Kristdemokraterna:

Spana också in:

SD: Totalt efterbliven reklamfilm tänkt att tilltala de korkade människor som röstar på SD. Hela idén går ut på att försöka sätta pensionärer mot invandrare. Idioti. Sen att de kvinnor som bär heltäckande slöja i Sverige är en extremt liten minoritet glömmer visst SD jämt bort.

V: Totalt bullshit. Vill bara påpepka att det är tack vare "monopolet" som undersköterskor / sjuksköterskor tjänar så lite till att börja med. De har ju förfan bara en arbetsgivare att räkna med. Monopol är aldrig bra. De sjuksköterskor som jobbar på privatägda mottagningar tjänar i regel bättre.

S: Ja... för vi vet ju alla hur bra sossarna är på att skaffa fram jobb till unga -.-

C: Enda filmen som var smått rolig, med tanke på att det ligger en del sanning i det.
Sheriffen:

Sverigedemokraterna


Naturligtvis hamnade den först [wink] Trångsynt, missvisande, fördomsfullt, kränkande och halvt PK ("Vi är de enda som bryr oss om äldre"). Som om det bara fanns ett val mellan pensionärer och invandrare. Som om det inte fanns ett enda skäl att ta in en enda invandrare. Som om alla muslimer är islamister. Som om alla muslimska kvinnor bär burka. Dold text: OBS! Är ej öppen för diskussion om annat än valfilmen - vill inte gå OT.

Sheriffen:

Vänsterpartiet


Bra och tydlig med en av sina ståndpunkter [y]

Sheriffen:

Miljöpartiet


PK ("Vi är de enda som bryr oss om miljön"). Och då funderar jag ändå på att rösta på dem.

Sheriffen:

Socialdemokraterna


PK ("Vi är de enda som vill minska arbetslösheten hos unga").

Sheriffen:

Centerpartiet


Halvt PK ("Vi är de enda som vill minska arbetslösheten"). Man förstår poängen med att för mycket bidrag enligt dem innebär brist på jobb, men inte vad de har för alternativ handlingsplan.

Sheriffen:

Folkpartiet


PK ("Vi är de enda som bryr oss om skolmiljön").

Sheriffen:

Moderaterna


Mest PK ("Vi är de enda som bryr oss om arbetsmiljön, och oavsett vad de andra säger så ÄR vi Sveriges enda arbetarparti [mad]").

Sheriffen:

Kristdemokraterna


PK ("Vi är de enda som vill minska kriminaliteten och skapa ett mänskligare Sverige").

Sheriffen:

Har du någon favorit? Är någon riktigt bra, eller kanske urusel?


Haha [crazy]

Som ni säkert märker så är jag så pass tråkig att jag tittar mer på budskapen än hur fyndiga och välgjorda filmerna är. Fan vad jag hatar värdelös reklam och propaganda [tired] Undrar förresten om vardera parti bara har en valfilm 2010 eller om din SD-vänliga sida plockat ut de sämsta.

Tofu:

FIs reklamfilm är dock helt klart mest efterbliven, men den fanns ju inte med här.


Måste se, men hittar den inte [cry]