Forumet - Här sammanfattar vi hur vi motarbetar SD

Här sammanfattar vi hur vi motarbetar SD

72156 2 1361

Spana också in:

Sd och andra neofascister brukar ofta använda islamistiska sedvänjor som tex hedersvåld som populistiskt vapen. Jag tycker att det är synd att neofascister monopoliserar frågorna om hedersvåld, så jag brukar bemöta frågor om hedersvåld och påpeka att islamisters och neofascisters könssyn inte skiljer sig åt särskilt mycket.  

Fingerprints: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18604753.ab


zinken.jpg

Helt åt helvete. Ett parti med över 10% av rösterna, som 20% kan tänka sig att rösta på och som 25% dessutom vill se i en regering ska alltså inte få komma till skolor och få diskutera politik. Ska man även försöka förbjuda SD ifall partiet skulle få över 30%, 40% eller 50%? Vad är det egentligen för sunkig demokratisyn dessa vidriga anti-demokrater egentligen har? Det enda man gör är att säga att man inte klarar av att föra en saklig debatt och att vi sverigedemokrater har rätt. Ta debatten istället. SD-motståndare som beter sig på det sättet men den unkna värdegrunden kan jag aldrig någonsin ta seriöst. Visst är det så att sådana här IQ-befriade manifestationer gynnar SD enormt, men samtidigt är det ett otroligt bakslag mot demokratin. Jag ser hellre att man för en saklig debatt med oss sverigedemokrater där vi blir motsagda och kritiserade än att oemotsagt låta oss vinna på walkover. Tråkigt.

Fingerprints: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18604753.ab
"– Man behöver inte hålla med våra åsikter, men det här handlar om demokrati." bra sagt, för till demokratin hör väl ändå att man inte ska påtvingas åsikter från ett främlingsfientligt parti.

Denna artikel är ett praktexempel på varför jag trivs på detta forum. Unga människor (eller nåja, dom flesta) är kloka och öppensinnade. Unga människors klokhet och ännu icke-korrupta sinne ger mig lite hopp om mänskligheten.

Det gör mig även glad att man lät eleverna protestera, jag förväntade mig att läsa om hur polisen skingrade eleverna, men nä.

Bra jobbat!
NiklasW: ag ser hellre att man för en saklig debatt med oss sverigedemokrater där vi blir motsagda och kritiserade än att oemotsagt låta oss vinna på walkover. Tråkigt.
Fast när jag påtalade dina brister i länkarna om personer du påstod ha blivit av med sina jobb på grund av sina åsikter så blev det ingen debatt - du lät mig vinna på walkoverMycket glad


Hjärta