Forumet - här skryter vi om att ha blivit dumpade

här skryter vi om att ha blivit dumpade

862 0 14

Spana också in:

haha en kille man aldrig ser och han kommer med snabba steg mot köket, tror att den är en annan som alltid är ute och springer. såg lite chockad ut och drog till med kommentaren "oj, jag trodde inte att det var du" pga för självmedveten om mina reaktioner. han, som inte märkt något ger ett ansiktsuttryck som är en blanding av "vad fan vill hon mig" och "okeej....". han: "öh förlåt då" och jag utskämd försökte rädda det hela i munter ton genom att dra till med killerrepliken "dig brukar man ju inte se :)". 

har liksom bott där i 5 dagar och bara träffat honom en gång när han gått in på sitt rum. han ser helt normal och käck ut men går aldrig ut. jag menade att det var trevligt men han måste ha trott att jag tycker att han är en loser eller något lol.

jahaja, det här med sociala koder ja.


sofflizz: Blev dumpad dagen innan alla hjärtansdag 3 år sedan, några timmar efter skaffar han ny tjej. Svar till detta? "Skulle till Luleå och hade tråkigt"

Beat that beatch!

Blev dumpad på alla hjärtans dag för att han ville vara singel och festa, samma kille hade varit otrogen med min bästa vän och fick sen veta att han varit med ytterligare en vän och "några" randomtjejer. Vann jag?