Forumet - Här står det något viktigt!

Här står det något viktigt!

192 0 26
Kärlek finns i alla åldrar och köner!
Varför är vissa rädda för erkänna?
Jo det ska jag berätta!
Trakaseringen!

Jag stödjer bi och gay men tycker på ett sett att det är fel att vara homosexuell och på ett sett rätt. Felet är att när man blir äldre så kan man inte liksom få efterlevande. Man kan ju däremot adoptera men man kan ju inte få "egna barn", det som är rätt är ju att man ska hitta sin riktiga kärlek. Så det beror antingen på framtiden eller kärleken

Spana också in:

Ellvira:

Min slöjdmajje är en kille och har en pojkvän så det är faktist inget fel att vara homo gay bi eller nåt slag av homosexuell.


Så din slöjdmagister gjorde så att det blev "rätt"?
Varför hade ingen sagt det tidigare, nu ska jag sluta upp med mina homofobiska tankar, tack tack.[mad]

Ellvira:

Inget fel på två människor som har samlag från samma kön


[bigsmile]
EmperorNero:

Förmodligen menar hon att det är trist att aldrig få chansen att få biologiska barn eller barnbarn.


Hon klarlägger att hon tycker det är "fel" att vara homosexuell pga att man då inte kan få egna barn. Förstår inte hur du kan tolka om det till att hon tycker det är "trist" för de homosexuellas skull.

Jag tycker snarare att det låter som ett argument till en homofobisk åsikt, vilket det även är.
aspie:

Felet är att när man blir äldre så kan man inte liksom få efterlevande. Man kan ju däremot adoptera men man kan ju inte få "egna barn", det som är rätt är ju att man ska hitta sin riktiga kärlek. Så det beror antingen på framtiden eller kärleken


Homosexuella kan visst få "egna" barn eftersom att homosexuell inte är samma sak som att vara steril. Visst att de ej kan få barn med en person av samma kön, men biologiska ungar kan man allt få. Om man tänker i dina banor så är väl då sterila människor lite kassa eftersom dom inte kan få biologiska barn och därför inte föra sina egna gener vidare, bara uppfostra andras.
Andy91:

Jag tolkade det iof också precis som EmperorNero. Tror bara trådskaparen hade lite otur i sin kommunikation [wink]


aspie:

men tycker på ett sett att det är fel att vara homosexuell


aspie:

Felet är att när man blir äldre så kan man inte liksom få efterlevande.


Hon lägger ju fram det som ett argument till att hon tycker det är "fel" att vara homosexuell. Hur fan kan ni få det till att hon tycker synd om homosexuella?
Michee:

Hon lägger ju fram det som ett argument till att hon tycker det är "fel" att vara homosexuell. Hur fan kan ni få det till att hon tycker synd om homosexuella?


Du missuppfattade mig. Jag tycker det är väldigt viktigt att homosexuella ska hindras mot orättvis behandling. Det gäller att tro på att vi tillsammans är starka nog att få stopp på skräpet.