Forumet - Här vill jag bo

Här vill jag bo

240 1 23
Bergrum med 8.356 kvm tomt

Vem vill köpa och flytta in med mig? Jag är jättesnäll och kan utlova massa mys, bullar och en jättetrevlig hund som man kan leka med. Tycker det är rätt trevligt att städa också.

Tänk vad man kan göra med stället!1 Renovera och fixa massa helt otroligt häftiga rum [cool]. Ha skogen som sitt öh, tak, tänk så fancy det skulle kännas!

Blev alldeles till mig när jag såg att det stod "Järfälla: visa var", men sedan läste jag vidare och det visade sig vara fel. Järnspikar.

Men det duger ändå.


Image
Välkommen in!

Spana också in:

dazed:

Åh fan vad coolt, vad har försvaret använt det till?


Det stod "Typkod: 829 specialenhet" på någon annan sida, googlade det och fick fram detta: 105;829;SPECIALENHET, KOMMUNIKATIONSBYGGNAD;A.

Luther Blissett:

kan bli lite märkligt ägarförhållande om tomten man säljer ligger ovanpå bergrummet, men visst ska försöka spara, har 26 kr i pant, alltid en början


Många bäckar små [love]
dazed:

Schysst, ska jag pynta en ett par tjugor som inneboende så tycker jag inte att det ska renoveras alls utan vara slitet och militärt.


Slitet får det gärna vara, gamla vingliga möbler typ. Har länge velat samla på mig massa gamla lastpallar som fått sån sliten gråaktig färg liksom och sedan bygga massa möbler å grejer utav dem.

Jag vill iaf ha ett utomordentligt sovrum och ett fint kök [no-no]
nubbie:

Slitet får det gärna vara, gamla vingliga möbler typ. Har länge velat samla på mig massa gamla lastpallar som fått sån sliten gråaktig färg liksom och sedan bygga massa möbler å grejer utav dem.Jag vill iaf ha ett utomordentligt sovrum och ett fint kök


Mjo ett rejält kök är väl gött iaf.