Forumet - häxan som inte visste vad hon är

häxan som inte visste vad hon är

2006 0 26
aaaaaaaaaaaaaaaaaj oj nej det gör super ont!!!!! en blåsa i munnen.varje sekund gör de ont hahaja aj aj aj aj aj aj aj jag plågas av blåsa i munnen och min vårta på näsan. ingen annan människa som har samma som jag.

hon heter Rossa en helt vanlig tjej. går i skolan och älskar hästar. en gong på mattelektionkommer det en snygg vampyr kille in i klassrummet som direckt känner in att det är en häxa någonstans ibland dom. som vi alla vet så är häxor och vampyr tottalt olika.

vad som händer sen när det gäller Rossa är att hon går på rasten och då förvandlas hon till en häxa!!! hon springer och gömmer sig på badrummet för att ingen ska märka denna pinsama hemligheten men vampyr killen märker att något är galet när han ser att hon flyger på en häx kvast så han följer efter in på tjej toan.

sen där inne kan alla anna vad som händer. häxan tar av sig alla kläder lägger sig i en pöl o gråter o vampyren äter hennes tårar från d smutisga badrumsgolvet. det är så man har sex i vampyr världen o häx världen.

Spana också in: