Forumet - haha jävligt äcklig !!!!!!

haha jävligt äcklig !!!!!!

487 1 14
hej ,

börjar få lagom smått panik på min kompis nu. Hon är så ofräsh. Jag menar inte att jag VERKLIGEN bryr mig om utseende , men detta är fan att överdriva.
Hon har alltid varit fin och fräsh innan , luktat gott , andvänt OKEJFINA kläder. (fräsha kläder)
Nu : hon har dålig andedräckt , hon fiser,rapar på lektionerna , hon har ALDRIG smink längre, hon har gula äckliga klumpar i ögonen , hon har rakat sig runt ögonbrynen och nu börjar det växa ut så hon har svarta stora hår runt ögonen , hon luktar äckligt , hon har fett hår , hon går bara i smutsiga mjukiskläder.
Jag sa idag: en fråga bara....menar inget elakt , varför fixar du dig aldrig längre ? :o
hon : jag bryr mig inte om hur jag ser ut längre , behöver inte fixa mig inför er.jag : okej...(känns lite respektlöst,hon fixar sig alltid när hon är med andra personer!) , men du får faktiskt skärpa till dig. och sluta fis och rapa i klassrummet , det är fan äckligt , skulle uppskattas.
hon : vem bryr sig ?
Hon går runt och klämmer på mina bröst hela tiden också , så jävla omogen.
ALLA säger bakom ryggen på henne : usch vad hon har blivit äcklig.

Hon bryr sig inte
vad ska man göra ?
har lust att klippa av hennes ögonlock . [love]

Spana också in:

Som folk säger, låt henne se ut som hon vill. Om folk inte vill umgås med henne på grund av det så får hon väl hantera det på egen hand. Dock kan brist på hygien vara ett tecken på att hon mår dåligt. Inte nödvädnigtvis, men det är en möjlighet.

Vad som däremot INTE ÄR OKEJ NÅGONSTANS, är att hon går och tafsar på dig.
Säg åt henne att lägga av med det. Din kropp är din kropp och hon har inte rätt till den på något sätt. Hon kan göra vad hon vill med sin egen.