Forumet - hahah vill bjuda på denna historia som jag hitta på flashback!

hahah vill bjuda på denna historia som jag hitta på flashback!

1065 0 9
En polare i ytterkant av min bekantskapskrets:

Han var på fylla med oss som vanligt, polaren får ragg o försvinner o ser inte röken av honom resten av kvällen. Vi andra festar på o efter alla har däckat på efterfesten syns polaren fortfarande inte till nånstans, vi trodde han hade fått napp. plötsligt på morgonen kommer han in vit i ansiktet, flämtande, darrande och skakande. Vi blir lite oroade och ber den bakfulle stackars saten lugna ner sig o berätta vad som hänt. Det är då vi dör. Han berättar med gråten i halsen att han fått napp med en dyngad brud som var jävligt snygg. Det blev hemma hos henne som älskogen ägde rum. För att vara mer exakt skedde det i hennes extremt lilla lägenhet som hon delar med sin chiuauha. Hon hade en sån där stor ikea säng som är hög som en taksäng för att få plats med skrivbord o skit under. På morgonen hade han vaknat tidigt och insett att tjejen inte var så satans snygg som han trodde kvällen. Hon ligger o snarkar som en död strandad val så han beslutar sig för att smita iväg utan pinsamheter. Han tar ett försiktigt hopp ner från sängen o siktar in sig på nån kudde av nåt slag som låg på golvet. Men bakfylle aset landar då på hennes satans råtta till hund som ligger o sover på kudden. Hunden, som naturligvis blir mos o dör på fläcken gör att polaren blir ett nervigt vrak... Han irrar omkring och vet inte vad han ska göra. Valen sover fortfarande... Han drar på sig kläderna och inser att han måste göra nåt åt liket. Så i fullt bakfyllerus hittar han en sko kartong som han slänger ner kadavret i.
Nu till det extrema: DUMJÄVELN TAR INTE MED SIG SKOKARTONGEN utan vid tillfället tyckte det verkade väldigt smart att gömma kartongen längst in i hennes garderob istället innan han la benen på ryggen....

Med slutet på den historien visste vi inte om vi skulle skratta eller gråta...
(efter några sekunder insåg vi att vi skulle skratta utan nån som helst medkänsla för polaren)

Han lever nu ett tillbakadraget liv på Österlen där han odlar tomater och spelar golf. Vet inte om han har hämtat sig från episoden än.

Spana också in:

har också hört denna historien, fast då var snubben lite risig i kistan på grund av alkoholen. Han hade klättrat upp i sängen medans tjejen var på toa, då hade han släppt sig och råkat göra på sig, fick panik och hoppade ner från sängen då han råkade ha ihjäl hunden.

en annan variant på historien är också att han var lös i magen på grund av all alkohol även i denna historia och råkade bajsa i hennes säng efter sex medans hon var på toa, och sen trampade ihjäl hunden när han fått panik och skulle sticka hem