Forumet - hahahah roligaste bilden ever

hahahah roligaste bilden ever

537 0 21
Jag har en handfull hästtjejer i min klass, och alla av dem har haft en sak gemensamt: De klarar inte av en normal social tillvaro och de pratar konstant om sina hästar som om de förutsätter att man själv bryr sig lika mycket som dem själva gör.

1. De pratar om sina hästar som om de vore människor och som om man bryr sig. "Åh, igår var jag och kalle och tog en liten promenad. Han är osams med Kajsa, men han tycker väldigt mycket om att..." Ja, jag bryr mig lika mycket som du bryr sig om vad jag gjorde med min kompis igår när vi gick och handlade.

2. De har svårt med en fungerande social tillvaro. De beter sig som om de har ett svårt sjukt barn hemma. "Kan inte ses sent, måste släppa ut Blixten tidigt imorgon".

3. Den berömda "fasta hästrumpan" är nog bara något de lurar i en på film. Mina hästtjejer har då bara haft feta rövar.

Spana också in:

x_marty:

som om de vore människor


Svårt att förstå för folk som inte ser djur som likvärdiga människor kanske!

men jag var dum mot hästtjejerna när jag var liten [sad]
sa med killarna att hästar var hamburgare och de blev ledsna
men jag hade aldrig exponerats något vidare för djur då! så det var inte mitt fel. Djur var ju förutom söta, mjuka och fina lite läskiga, smutsiga och främmande.
Sommaren och hösten var underbar, jag och två vänner gick flera gånger i veckan till en tredje bekant som bodde typ en skogsväg bort, det fanns inga lysen längs vägen och var alltid kolsvart när vi gick hem, älskade det, kraft durch dunkelheit.
Vi började spela in "musik" vi inte kunde spela och jag skaffade en halvtrasig orgel att försöka lära mig på.
Vansinnespromenader i mörkret, jag och mina kamrater brukade framåt tidiga mörka kvällar gå rakt in i skogen en timma eller två, utan minsta tanke på vart vi var och sedan hitta hem igen.
Köpte "Perpetuum Mobile" framåt vintern och älskade den, älskade musik och kunde ligga timtals och bara lyssna på hur bra den var.
Drälla runt den lokala gruvan för att man haft konstiga vackra drömmar om evighetens förfall med en speciellt passande låt på mp3spelaren.

2004[love]