Forumet - HAHAHAHAH läs vad en random kille skrev ! xD

HAHAHAHAH läs vad en random kille skrev ! xD

1437 0 62
[censur]Hej, jag heter Samuel och är 19 och undrar om du har lust att prata. Kanske om sex o sånt. Tycker det är kul att dela erfarenheter o så. Om du har lust förstås.

Ha det så bra!

- asså jag ser här att det e rätt många som inte har nå liv som kallas även för Nolifers.

SÖK HJÄLP säger jag bara till dej Samuel!

Spana också in:

Det värsta och mest ironiska med sådana meddelande är ju att det faktiskt aldrig är något personligt.

De liksom kastar ut en krok med en dallrig mask på och hoppas på så många fiskar som bara möjligt för att sedan se om det kan bli personligt i jakt efter bekräftelse.

Tycker alltid så synd om de som gör sådant(och tycker även att det var elakt av dig att posta det här). De som gör så har ju problem, antagligen.
galenolga:

De som gör så har ju problem, antagligen.


hööhh problem med vad? jag e 100% frisk kan jag lova :D

tkr bara att den som bryr sig om andra o lägger sig i allting o snackar massa skit utan att vet vad huvudsaken handlar om e helt jävla cp,omogna o borde skaffa sig ett eget bättre jävla liv!
minamin:

SÖK HJÄLP säger jag bara till dej Samuel!


Hur kan du se det som ett mentalt handikapp att vara intresserad av det vi ( biologiskt talat ) är gjorda för att göra, föröka oss..

Det är helt naturligt att vilja prata om sex, många djur går bara och knullar random personer, medan vissa människor blir äcklade av att prata om sex med random personer.

sålänge man inte utpressar eller håller på så så finns det inget att söka hjälp för, säg bara att du inte är intresserad, tror inte det hjälper att dela med alla, bara vad jag tycker.
JoElite:

Hur kan du se det som ett mentalt handikapp att vara intresserad av det vi ( biologiskt talat ) är gjorda för att göra, föröka oss..


Om du tänker ett steg längre så kanske du förstår att hon syftar på att ta kontakt med randoms på nätet och vilja snacka sex utan att knappt ha sagt hej först.