Forumet - Hai gais halp me.

Hai gais halp me.

430 0 25
"Enligt uppgifter från befolkningsregistret i Finland är Ni endast finsk medborgare. Enligt 2 § i värnpliktslagen är Ni således värnplktig i Finland. Om Ni inte sköter Era värnpliktsärenden före 15.12.2009, kommer begäran om efterlysning att göras till polismyndigheterna vid ingången av det år då Ni fyller 19 år. Efterlysningen upphävs först då ärendena har skötts."

Jag har aldrig varit i Finland och pratar inte Finska, visst har dom svenskspråkiga förband men nu råkar det vara så att jag är i så kasst skick att jag antagligen får städa toaletterna vilket jag inte är så taggad för. Eftersom att det tydligen är svårare att undvika värnplikten i Finland undrar jag om någon råkar veta om det finns några kryphål? Måste jag köra på go2jail4oneyear metoden?

Spana också in:

Erkowich:

DeathOrGlroys idé kan nog funka, men om de verkar vara glada över vad du säger ändra till någon annan radikal ståndpunkt.


Får köra på att jag är en svensk patriot som anser att vi borde sätta vår stövel på den finska strupen. Problemet med era negermördare ideer är väl att man antagligen bara får en vapenfri tjänst där borta, alla ska ju vara med och tjäna fosterlandet. Då är det endå lika mycket tid som jag slösar bort.