Forumet - Håkan juholts avgång

Håkan juholts avgång

244 0 18
Blivande_japan:

hade ju varit bra för mitt block om han varit kvar


I opinionsmätningar kanske, men prestationsmässigt så slappnar regeringen av nu när tomteoppositionen inte åstadkommer något riktigt motstånd. Det behövs en värdig opposition så att idéerna får en skjuts framåt.

Spana också in:

Blivande_japan:

retardknappen (Du röstade på detta alternativ)


[tard]

nämen, jag tycker han verkar vara ideologiskt förankrad och stundvis är han klok och retorisk i debatt. Men efter splittringen i partiet tycker jag det var rätt av honom att avgå. Det är nog bäst för partiet. Faktiskt är själva avgången det som övertygar mig om att han i grund och botten är en god ledare. En god ledare prioriterar organisationens och människornas bästa framför självhävdelse.
Blivande_japan:

bra (Du röstade på detta alternativ)


Tog jag först... men sen ångrade jag mig:

Blivande_japan:

anus


För att jag kommer sakna någon i en sån hög position som ändå bara gör bort sig hela tiden [sad]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Men det är nog bra egentligen. Tänk om han hamnat i position som stadsminister. Sverige skulle framstått som ett skämt från resten av världen.
Blivande_japan:

bra (Du röstade på detta alternativ)


Vill faktiskt ha lite konkurrenskraft hos motståndarna. Det blir lätt lite tråkigt att följa debatter annars.

Sedan tycker jag faktiskt lite synd om de som röstar på socialdemokraterna eftersom att de har haft två riktiga jävla stolpskott till parti"ledare".

Det är viktigt att det största partiet i Sverige har en bra partiledare. Sen kan man helt klart, ur samhällsnyttans perspektiv, diskutera vilket parti som bör vara störst.