Forumet - Håller jag på att bli pedofil?

Håller jag på att bli pedofil?

1055 0 23
Hej på er igen ungdomar. den här gången är jag inte lika munter som då vi sågs senast. orsaken ska jag redogöra för. det är nämligen så att jag besökte en kamrat under eftermiddagen idag. vi började med att dricka björksav i goda vänners lag för att sedan spankulera i trädgården och tala om allt mellan himmel och jord. så långt allting väl för den dendrosexuelle livsnjutaren.
men som ni förstår så förlöpte besöket ej som det brukar göra. då vi kom åter från våran mysiga promenad fick jag nämligen stifta bekantskap med min kamrats nyinköpta bonsaiträd som han ställt ut till beskådan i vardagsrummet. det var verkligen ett ståtligt litet träd och jag kunde icke värja mig. Jag blev kär upp över öronen, det var det vackraste träd jag någonsin sett. alla mina tidigare förälskelser framstod plötsligt som småflirtar. kärlek vid första ögonkastet, och kanske kände hon detsamma.

men jag inser naturligtvis att detta är förbjuden kärlek å det grövsta. först och främst tillhör ju trädet min kamrat som också är dendrosexuell, vilket gör mig galen av svartsjuka. men det som antagligen kommer att göra mig sömnlös inatt är det faktum att jag, som alltid betraktat pedofili som något obegripligt, har fallit för ett nyligen inköpt ungträd. jag har aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att jag skulle hemfalla åt pedosexuella tankar men detta har bonsaiträdet ändrat på. hur ska jag hantera mina känslor. Kan ni ungdomar hjälpa mig att svara på huruvida det är moraliskt rätt att inleda ett förhållande med ett ungträd?


MVH

Spana också in:

passaro:

Vad ska din kära gran där hemma säga om detta, min herre?


Jag har inte tagit ställning till på vilket sätt jag ska lägga fram det för henne. jag vet att jag kommer att såra henne då hon älskar mig mycket. just nu är det mycket som jag har att ta ställning till, det är i sanning icke lätt att vara ett kärlekskrankt dendro
Jag känner att du, Didrik börjar att skrämma mig lite här, va. Jag tycker nog att du borde söka hjälp för denna så kallade kärlek till det minderåriga trädet i fråga. Du som är en kärlekens man för träd och växter, vuxna sådana borde veta att sexuell dragelse till minderårig är fel, trots att i människoögon så är dessa träd du håller kär äldre än oss.

Hoppas nu att det ordnar sig för dig.

Mvh

Din vän.
passaro:

Hoppas nu att det ordnar sig för dig.


Tack för denna omtanke som du visar mig. en av få på forumet som kan sätta sig in i hur jag känner.
du har säkert rätt i att jag borde lämna denna förbjudna kärlek bakom mig, för det här skrämmer även mig. men jag känner så starkt. du skulle se själv, både lövverket och stammen är underbart vackra trots sin litenhet