Forumet - Håller på å odlar ut fitthåret

Håller på å odlar ut fitthåret

2716 0 63

E d modernt lr????? Lr ska man fortfarande va hårlös?? Hänger inte me i modet o man vill ju inte jöra bort sej när man ligger me nån ny :( hur gör ni/hur tänker ni om ny liggpartner har hårigt kön??

Ps. Hatar oralsex så behöver inte va hårlös för det :ss

Spana också in:


iddqd:
smart. trimmer funkar också om man har sån.
2 cm är väl typ gränsen då börjar det bli långt. men könshår växer långsammare än huvudhår har jag läst i metro jag så det dröjer nog ett tag.
Vaaa, tkr mitt fitthår växer SNABBT, från rakat till 0,5 cm på en vecka. Så snabbt växer väl knappast huvudhåren? Har min fitta turbohår??

kukoxo: gu tkr det ser så vulgärt ut m hår :(
ja, hatar det egentligen :(

ceka92: jag har exakt samma tanke. hade bytt på studs till helt hårig från halvrakat men killarna uppskattar det för mycket. däremot har jag ett japanskt ragg och då kan jag passa på att inte raka mig då han är van vid jättehåriga tjejer (Hjärta)
definiera halvrakat
Har typ ba haft helrakat senaste åren. Har blivit ovan vid hår öht på tjejer men är helt ok med hår på killar. Så knäppt egentligen

elverpigen: Vaaa, tkr mitt fitthår växer SNABBT, från rakat till 0,5 cm på en vecka. Så snabbt växer väl knappast huvudhåren? Har min fitta turbohår??
Det stod att det som växer snabbast är skägg och sen huvudhår och sist könshår. Men du kanske har kletat konstgödsel i fittan. Föreslår att du slutar med det isf.