Forumet - håller på med ett arbete..

håller på med ett arbete..

322 0 13
Vi håller på med arbeten i skolan och man får skriva lite om vad man vill och tycker är intressant, och jag tänkte skriva om bantning.
Nån som har tips vad jag kan skriva om, som har med det att göra?

och asså en sak, vissa säger att man bränner mer kaloirer när man tränar, ifall man har lite kläder på sig och fryser, och andra säger att man ska ha mycket kläder så man svettas extra mycket. vilket stämmer?

Spana också in:

B3ll4:

Så man ska inte dricka mkt vatten och så? för palla dricka om man går upp av det, man blir ju inte törstig så jätteofta, bara mär man tränat o så


Öh, jo. Du går inte upp av det, du får bara tillbaka den vätska du förlorade när du svettades, vilket inte kan ha varit så mycket.
Tror du borde välja något annat att skriva om, du verkar inte ha så bra koll på kroppen :>
jag har bantat/varit ana sen jag gick i 4:an och ätit dåligt sen jag var 3-4 år gammal, och sähär äre:
när man bantar ska man dricka MYCKET vatten, vatten kan man leva på länge, utan det dör man. att banta och träna funkar inte, då man tränar och INTE äter så bränner man inte fett, det börjar bränna bort muskler istället. om man har lite kläder på sig på vintern, duschar i kallt, sover utan täcke i ett kallt rum osv.. så bränner man lite mer än då det är varmt/normalvarmt. sitter man rak i ryggen gör man av med 30% mer kalorier än då man sitter men böjd rygg.

faktist vet jag inte meningen med att banta eftersom att
man inte går ner och håller sig så hela tiden då man bantar och
sen slutar.

börjar man en gång banta och går ner tex 20 kg så kan man inte börja äta igen, då går man upp alla 20 kg. man måste banta hela tiden om man inte vill gå upp det man gått ner.

och om man vill gå ner, på ett ohälsosamt sätt, nästan som att
banta så ska man äta lite [tex inte äta mer pasta än sin knytnäve rymmer per dag] och träna dubbelt så mycket som man äter. [i kalorier]