Forumet - Halloweentråden (Poll: firar du Halloween?)

Halloweentråden (Poll: firar du Halloween?)

4323 1 41
Snart är det Halloween! Ska ni klä ut er? Till vadå? Jag kan ju knappast vara den enda som har panik inför valet av årets utklädnad. Här diskuterar vi våra Halloweenplaner och ger varandra tips om vad man kan klä ut sig till, hur man får till läskiga bakelser och annat Halloween-relaterat!

pumpkin1.jpg

Spana också in:


Zymba: Självklart, Halloween är ett måste varje år!
Jag kommer ju från det ultimata Halloweenfirarlandet och för mig är det verkligen ett måste. Jag blir helt till mig av nostalgi när pumporna åker fram och dekorationerna åker upp! Försöker att hinna med minst en maskeradfest under säsongen varje år. Vad som stör mig är att så många i Skandinavien firar det på fel dag. Det ska ALLTID vara den 31 oktober, firande den 1 november upplever jag som lite stötande för det är ju Alla helgons dag och då vill man kanske vara ifred och tänka på nära och kära man förlorat, inte bli störd av dörrknackande barn som vill ha godis.

Här är jag häromsistens: 

75329_419619539057_7115531_n.jpg

Zymba: Har firat några gånger
När jag var barn! Party Då hade vi halloweenkalas ibland hemma. Vi klädde ut oss, åt grön spagetti och "älgskit".. Vi spökade ut hela källaren med "läskiga saker", spindelnät. Pappa tog hem uppstoppade djur och provrör/kemigrejer från skolan vet jag. Ganska creepy. Men ambitiöst. Minns att det fastnade en geléråtta i ett provrör.
Har aldrig firat halloween i vuxen/ungdomlig ålder.