Forumet - HALO - Vilken tycker du?

HALO - Vilken tycker du?

913 0 13
Trean är min favorit men de två första är inte helt pissnödiga heller. Fast allting utanför huvudcanonen är totalt skit. De kunde lika bra låtit det sluta helt efter trean så serien kunde behållit lite av sin värdighet innan den dör ut.

EDIT: Såg precis att en fyra är påväg (ska tydligen släppas 2012). Vet inte riktigt vad ska tro om detta. Känns som att serien avslutades hur perfekt som helst i trean. Nu ska Master Chief medverka som protagonist i fyran, alltså kommer han tillbaka på något sätt. Dessutom är ju kriget slut och allt.

Ahja, man ska inte döma i förväg. Gör de spelet bra så visst, men jag själv förväntar mig inget underverk. Tror det kommer bli en stor jävla flopp.

Spana också in:

GreenAnonymousMan:

Känns som att serien avslutades hur perfekt som helst i trean. Nu ska Master Chief medverka som protagonist i fyran, alltså kommer han tillbaka på något sätt. Dessutom är ju kriget slut och allt.


Men kollade du inte efter eftertexterna? Check it out så förstår du logiken i att han "kommer tillbaka" i ett nyare spel.
GreenAnonymousMan:

Klart jag gjorde[wink] Men jag tycker fortfarande att det slutade (som i slutade slutade) efter trean, oavsett vad som hände efter eftertexterna. Men som sagt, jag ska inte döma ut det i förväg, hoppas bara de gör det bra.


Ah, jag trodde liksom att du hade missat det där med att han överlevde och att det därför skulle vara ett slut. Att han hade dött. Men jo, jag håller med om att det storymässigt känns helt omotiverat med en uppföljare. Men men, om spelet säljer kommer de väl fortsätta göra dem.