Forumet - Hamna på Iv?

Hamna på Iv?

132 0 36
Allstå, korten på bordet. Jag suger på matte.
Annars ligger jag rätt bra till, 240 i meritärde.
Men om jag nu skulle på IG i matte betyder det att jag kommer hamna på IV då? Hörde nån snacka om att man kunde få IG i ett kärnämne om man hade över 180 p, är det här något jag bara fått för mig eller kan det stämma?

JÄTTE tacksam för svar [love]

Spana också in:

Kan lugna alla med att jag inte har fått någon IG-varning eller sådant och min lärare hävdar promp att hon inte tänker ge mig IG, det kanske mest handlar om min lite överdrivna misstänksamhet om att folk ska ge mig IG i smyg :)

Tack för hjälpen!

Emopinglan13: Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt -.-
BackstabberLady:

Hörde nån snacka om att man kunde få IG i ett kärnämne


det stämmer, om du får IG i ETT kärnämne, så kan du räknas som PRIVELEV vilket innebär att du pluggar alla ämnen på ditt program förutom det ämne du fått IG i. så det e lugnt [y]
Men måste säga att det inte händer om det inte finns nån extra plats på det program du söker [rolleyes]
Hell_man:

Prata med din SYO om det här FFS. HON/HAN VEET BÄTTRE


Jag går på en waldorfskola vi har inget sånt high tech ^^ Men tack ändå!

Milton:

wtf


Paranoid kallas det. ^^

Milton:

wow, efter mkt stress och tårar kan vi äntligen pusta utMen folk verkadade faktiskt en smula upprörda :o


Chickfactor:

annars kan man väl bara gå något sommargrejs och läsa upp't.


Ja, jag googlade lite på sånt men det är tydligen något man gör på sin egna skola och efterrsom jag går på en liten skit waldorfskola med bara 5 nior så tror jag inte riktigt det håller :/ Men tack ändå!

Vill påminna alla om att jag troligtvis inte kommer få IG. Kanske borde flytta tråden till något psyckforum istället :o
Nintendo:

O.o Det var två nior på min skola när jag var så liten att jag gick i nian. Vi hade både syo och folk kunde få läsa på sommarskola.


Våran brist på syo handlar nog mer om waldorfskolans pedagogik men sommarskolan var det någonting som hölls på eran skola eller?
Tror det kan bli lite svårt att prata om sommaskola med min lärare då hon säger att hon inte tänker ge mig IG, hmm... [cry]
BackstabberLady:

Kan lugna alla med att jag inte har fått någon IG-varning eller sådant och min lärare hävdar promp att hon inte tänker ge mig IG, det kanske mest handlar om min lite överdrivna misstänksamhet om att folk ska ge mig IG i smyg :)


Om du inte fått en varning och hon säger att hon inte kommer ge dig IG så behöver du inte oroa dig. Lärarna måste ge dig en varning om du är påväg att få IG.
Så sluta vara så jävla paranoid. [zzz]