Forumet - Hamna på psyket

Hamna på psyket

4177 0 46

Spana också in:

ladytron:

Uh, ingen som har nåt svar ang. undervisning? Finns det sk. "psykskola"?


Tror inte du riktigt har koll på vad "att vara inlagd" innebär

isola:

Är man så sjuk att man inte kan vara hemma är man troligtvis inte i skick för att koncentrera sig på någonting annat än att försöka må bättre

Oroa dig inte, du är ännu ung. Förstår att du oroar dig för skolan men du kan alltid ta igen och det är inte kört för dig att få en framtid.. F13, du går i 7an? Du får ju inte ens betyg då! Och även om du gick i gymnasiet så går det att fixa :)

Gällande "psykskola" så vet jag inte, men jag skulle tippa på att något sånt inte skulle finnas. Kanske beror lite på hur pass sjuk man är, men ta och ring o fråga?
Hell_man: Okej, tack för svaret. :)

ohYEA_: Jag ligger redan efter för att jag varit hemma flera veckor från skolan på grund av min ångest. Är rädd att hamna efter mer än vad jag är nu, känns redan som om det inte går att fixa till. Har koncentrationsproblem och svårt att ta tag i saken (att plugga då), men jag tror det skulle funka om jag fick specialundervisning på något sätt.

Men ja, ringa kan man ju alltid göra.

Tack för svaret.
ladytron:

Om man ska in på avdelning och stanna där under en längre tid, hur gör man med skolan då? Finns det speciell undervisning där, för man kan ju inte vara utan undervisning? :/


chattade med en tjej för länge sen som hade legat inne, hon sa att de hade skola där en timme om dagen typ.