Forumet - Han är besatt av stora bröst

Han är besatt av stora bröst

2722 0 21
Hej!
Jag håller på med en kille nu som jag verkligen tycker om, han är snäll, flirtig, rolig, omtänksam och jag får fjärilar i magen av honom, hihi. Vi har strulat ett par gånger och jag vet att han vill gå längre med mig och jag vill gå längre med honom också! MEN han har uttryckt flera gånger att stora bröst är det bästa han vet och det han tänder på mest. Mina bröst är allt annat än stora. Jag vet att jag borde skita i det här och ligga med honom, det är ju trots allt mig han vill ha och inte mina bröst... eller? Detta får mig att få värsta prestationsångesten och jag backar automatiskt tillbaka. En gång låg han med en tjej bara pga. hennes stora bröst. Nu låter han som ett svin men det är han verkligen inte. ÅHH. vad ska jag göra? ska jag prata med honom? vad ska jag säga då liksom? tänk om han blir jättebesviken när vi väl hamnar i sängen? han har dock uttryckt att han har känslor för mig men jag vet inte hur starka än... suck.
någon som har något förslag? :)
roligatestsnabela:

någon som har något förslag?


Var säker på att han gillar dig och inte kommer dissa dig p.g.a att dina bröst är "små" innan du ligger med honom tycker jag.

Nonchalant:

Ligg med honom. Dissar han dig för att du har för små bröst så är han ju bevisligen inte mycket att ha.


Ehm.. det är då hon inte ska ligga med honom förrän hon vet att han vill ha henne istället för att ligga med honom och sen bli dissad...

Spana också in:

Crypto:

Ehm.. det är då hon inte ska ligga med honom förrän hon vet att han vill ha henne istället för att ligga med honom och sen bli dissad...


Tror det är hennes självförtroende som är problemet snarare än hans bröstfixering. Hon har ju inga bevis för att han inte kommer att vilja ha henne för att hon ev skulle ha för små bröst, det är ju bara som hon tror. Om han nu mot förmodan skulle tycka hennes bröst är för små så skulle han nog dissa henne så fort hon tar av sig BH:n.