Forumet - Han blev aldrig "våldtagen"

Han blev aldrig "våldtagen"

937 0 17
Hej. Ni som läst den förra tråden "Min pojkvän var otrogen på fyllan.." Efter ett större bråk kom sanningen fram och han hade förvrängt hur det egentligen var men nu vet jag ju det.

Jag är nu mer eller mindre singel, (det var han som gjorde slut) men vi slutar inte skriva/ringa till varandra. Jag är helt och hållet helt slut mentalt och jag ska träffa honom på lördag kväll (antagligen sover han kvar eftersom han inte bor i samma stad). Grejen är den att jag vill verkligen inte släppa taget om honom. Han själv har sagt att vill jag ge honom en chans så ska han verkligen visa att han älskar mig osv. Men, dagen efter han säger dessa saker (han säger kärleksfulla sakerna om kvällen oftast, pågått i kanske 4 dagar nu) så blir han tvärtom och ger korta sura svar och är riktigt dissig av sig. Igår kväll var dock ett undantag och han fortsatte vara ett svin hela kvällen och även nu idag. Känns verkligen som att han bara vill ligga men jag vägrar att inse det.

Vad jag vill komma fram till är,
Jag vill inte att vi ska klippa banden, jag vill inte bara vara vänner, jag vill att vi ska ge det en sista chans. Vad ska jag säga när jag träffar honom? Hur ska jag agera?
Blir jag arg på honom nu i dagarna innan så håller han på och hotar med att inte komma hit... [tired]

Ja, jag vet inte varför men jag är kär i en av de svinigaste människorna i hela Sverige.

Spana också in:

SLÄPP HONOM!!! Ingen ljuger om en sådan sak. Ofta man säger att man blev våldtagen! Asså han försökte BARA rädda sig själv i den situationen och det finns inget som säger att han inte kommer dra lögner i framtiden! Om han redan dragit den grövsta lögnen hur mycket kommer han ljuga om annat? ne fyfan!!! People never change.