Forumet - Han dissar mig

Han dissar mig

3137 0 34
Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart ett år, och vi träffas väldigt ofta (i stort sett varje dag). Men nu på sistone har han börjat höra av sig mindre, vilket skapar någon form av panik inom mig. Jag är liksom beroende av honom. Han säger fortfarande att han älskar mig osv men visar inget intresse av att träffa mig överhuvudtaget. Jag försöker att träffa mina kompisar för att inte sitta hemma och tänka på honom när vi inte umgås, men det enda jag gör då är att tänka på vad han gör och kollar mobilen varannan minut för att se om han smsat. Grymt jobbigt..Någon som kan ge något tips eller råd hur jag kan göra för att få bort min desperation efter människan?[sad]

Spana också in:

maarilyn:

Grymt jobbigt..Någon som kan ge något tips eller råd hur jag kan göra för att få bort min desperation efter människan?[sad]


Alltså, jag gissar på att grabben känner sig uppbunden och behöver lite utrymme för att andas. Jag hade nog släppt lite på tyglarna, låta honom komma tillbaka, inte vara så desperat. Egentligen spelar det nog inte så stor roll vad du gör, bara du hittar något som kan komma i närheten av att mäta sig med honom.

[y]
Det kanske är din desperation han märker av? Själv fungerar jag så att ju mer någon klänger på mig, ju mer vill jag ta mig därifrån. I kontrast till att ju självständigare någon är, ju mer respekt känner jag för personen och därmed också i många fall attraktion.
Så som tidigare nämnts, du kanske ska ge honom lite utrymme?

On a sidenote - det händer ofta att vad som i de flesta fall tolkas som kärlek eller desperation efter en annan människa, egentligen rör sig om en rädsla för att inte vara omtyckt/bli ensam när man inte själv valt det. Vilket i sig är en naturlig och hälsosamt egoistisk känsla. Just sayin.