Forumet - HAN FUSKAR

HAN FUSKAR

591 0 57
någon som såg postkodmiljonären nyss eller???? grabben som har klarat sig utan livlinor fram till 500000 då han ba "ojdå jag kanske borde ta en livlina", hans bror sitter i publiken och har svarat rätt på ALLA SAMMA FRÅGOR HITTILS. de är inte ens biologiska bröder tror jag, då ena är utländsk och bryter och är svensk och pratar överkorrekt, så de kan inte ha fötts med samma fotografiska minne, I ALLA FALL:

började misstänka nissen när han hade svarat rätt på alla frågor upp till 350, så när han fick frågan för 500 000 så kolla jag på brorsan i bakgrunden och han låtsades gäspa, samtidigt som han höjde ett pekfinger. jag sa till pappa "om rätt svar är nr 1 nu så fuskar de" och DET VARE. helt sjukt [bigsmile][bigsmile][bigsmile] så fult att göra det så dåligt. antagligen sitter de flera i publiken och gestikulerar till varandra rätt svar.

han har en fråga kvar nu så vinner han miljonen, nästa vecka, antar att de kommer analyserar och diskas?? fett kul haha

Spana också in:

enhimmelskdrog:

alltså han som tävlar verkar ju ah någon slags förklaring till varje fråga. eller alltså han chansar ju inte, såg honom igår också [crazy] typ varje grej ba "jaaa det här var jag faktiskt med om"


Jag tror inte han är osmart och inte kan något, bra på att babbla, kan en del själv + tar hjälp av folk i publiken. Känns inte som en tillfällighet att han har klarat sig upp till 500000 utan en enda livlina när brorsan höjer fingret på den där frågan + efter 08.10 så ser man en man i publiken vifta upp handen [crazy] och då får han plötsligt instinkt om vem det kan vara [crazy]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Åtta:

Men hur kan han signalera den tävlande när han sitter bakom honom?


Det sitter kanske fem pers i publiken som samarbetar, brorsan är den som kan frågan och signalerar till den som viftar svaret till deltagaren
+ Hur kommer det sig att brorsan (som får sitta och trycka in sina svar till richard också) och deltagaren har alla rätt fram till 500 000? Utan en enda livlina? 3 personer har blivit miljonärer på 5 år.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Liebestraum:

konspiratorisk mycket?


Men detta är för mycket för att vara en tillfällighet jöö