Forumet - han har hört av sig!

han har hört av sig!

483 0 29
okej, angående det här: http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=238316&page=1
med idioten som inte hörde av sig, idag kom det, ett förlåt och en förklaring. han hade varit helt superbakis och sovit hela dagen och sen inte vågat höra av sig, det låter ganska lamt ju men det spelar egentligen ingen roll (jag fick min orsak iallafall).
så summa summarum: killar suger, och betyder det att han inte gillar mig, eller gillar mig mycket när han inte vågade ringa för att han kände sig dum? säkert betyder det då ingenting, annat än att han är feg. okej.

Spana också in:

Jellybeans:

Jag tycker att du ska strunta i honom.


haha, men herregud, jag är en liten ensam tjej, det fattar ju jag själv att jag inte kommer kunna göra. även om jag borde och vill.
men nu vet jag ju hur han kan vara, kan jag inte bara få ta det som det blir nu? det behöver inte bli allvarligt och tungt. han är fortfarande asgullig och tycker jag är fin, och jag vill inte slänga bort någon som gillar mig. (även om ja, han inte skulle gjort som han gjorde) fan vad svårt allt är.
Robbin:

Men då får hon skylla sig själv om hon blir nobbad en andra gång.


nej, då skyller jag allt på dig? klart jag fattar att jag får skylla mig själv, och det är väl en risk jag är villig att ta rå. jag orkar faktiskt inte bry mig om vad som händer nu, har tänkt tillräckligt [smile]

Jonnybravo91:

Pröva att arangera en ny träff. Dissar han dig en andra gång, bör du fundera på att dissa honom för gott.


ja, titta vad smart. då kan jag börja fundera på fetdiss, men jag är ju så god också och vill tro att alla är bra egentligen.
besviken häst:

så summa summarum: killar suger, och betyder det att han inte gillar mig, eller gillar mig mycket när han inte vågade ringa för att han kände sig dum? säkert betyder det då ingenting, annat än att han är feg. okej.


Men ofta han varit ute och supit när han visste att han skulle till dig? Det var en riktig lam ursäkt ja. [no-no]
Du kan ge honom en andra chans, så får han bevisa vad han går för, tycker jag. Men gör fan klart för honom att det handlar om 1 chans, inte 20. Jag förstår att det är svårt att säga emot, när någon gillar dig och du är rädd att han ska dissa dig osv. Snälla dra gränser, om han gör så mot dig igen vet du att du är VÄRD mer. Men uppdatera gärna om hur det går med killen. har ni bestämt och ses en annan helg då? [smile]
getupstayup:

Men ofta han varit ute och supit när han visste att han skulle till dig?


ja, jag har alltså sett bildbevis! tydligen är inte en myskväll med mig lika mycket värd som en fyllekväll med grabbarna! och ja, jag tänker dra gränser, jag kommer ju inte orka vara med honom om han fortsätter såhär, men alla är värda två chanser iallafall.

getupstayup:

har ni bestämt och ses en annan helg då?


vi hann inte prata så mycket då om det, men han sa att han fortfarande vill veta av mig iallafall, så ja kanske. vi får helt enkelt se, jag är bara glad att jag slipper gråta över att han hatar mig (som han då inte gör, yay).