Forumet - Han har probelm nästan varje gång.

Han har probelm nästan varje gång.

268 0 36
Jag och min kille har haft sex några gånger bara, före det var vi altså oskulder båda två. Nästan varje gång har det funnits några problem..
Första kom han jätte snabbt, några andra gånger har han knappt fått upp den (det tog TID!), och någon gång har han inte ens kommit.

Kommer det med tiden ? ;S

Spana också in:

neej. men det är helt normallt. När han inte kommit kan det bero på att han runkat innan.
och att han kom jättesnabbt. det är lugnt.. ni måste utnytjja de några minuter han är redo.. få honom slicka dej haha. men duscha innan.. raka dej med..
och när han inte få ståndd. låt honom ligga på dej... säg snuskiga meningar. tro mig det hjälper mkt.. för han kanske inte känner sig bekväm.. säg typ så härr " ååå va skönt. jag känner din kuk äskling.."
blablabl
thelma09:

Tänk om du skulle låta lika cool som du försöker med..


det är sant faktiskt, jag är bra i sängen. det är inte en myt att man kan vara det. var inte så bitter för att din pojkvän suger, skaffa en ny eller lär upp honom. skulle aldrig kunna ha någon som var dålig i sängen.
llily:

skulle aldrig kunna ha någon som var dålig i sängen.


men det kan jag för jag tänker faktist på något som kallas KÄRLEK också. Jag vet inte om du upplevt känslan, känslan som inte slår något annat när man är kär ! När man saknar när man inte är med honom, när man får ståhud av en puss på halsen. När man älskar att bara andas in hans doft.
Du kanske bara bryr dig om sex. men så ytlig är inte jag.