Forumet - Han kallade mig kontrollfreak idag,

Han kallade mig kontrollfreak idag,

304 0 5
min kille alltså. I was in shock! Jag är kontrollerande och väldigt svartsjuk men gör samtidigt allt jag kan för att dölja det. Jag förstår att det ofta lyser igenom men blev ändå väldigt chockad när han sa kontrollfreak till mig.

Så.. jag antar att jag måste jobba ännu ännu hårdare på att ta tag i mig själv nu och inte förstöra mitt förhållande..

Tips på hur man gör?
Tips på hur ma inte gör?

Anything...!

Jag vet att man inte får ändra någon annan människa till att anpassa sig efter en svartsjuk person och inte längre umgås med några andra människor etc.

Men hur ser ni icke svartsjuka på det här, om man nu är tillsammans med en person som är svartsjuk och som man verkligen vill vara med.. Kan ni då tänka er att dämpa er lite för att underlätta för förhållandet? Kanske dricka tre drinkar i stället för 8 när ni är ute på krogen.. Kanske inte "skojmassera" sina kompisar/kollegor av andra könet som man brukade? Kanske ge er parnet lite extra uppmärksamhet när ni är i situationer som kan skapa svartsjuka (typ ute på krogen med massa andra..)..

Kan ni tänka er det? Får man be sin partner om det?
tweegy:

Kan ni tänka er det? Får man be sin partner om det?


Mjooo älskar jag personen så. Men då ska även personen i fråga försöka dämpa sin svartsjuka. Jah kan även se hur det kan vara väääldigt jobbigt att ens partner inte kan lite på mej utan anledning. Skulle jag tycka det gick till överdrift skulle jag nog tom kunna göra slut.

Spana också in: