Forumet - Han kanske lämnar mig nu.

Han kanske lämnar mig nu.

2386 0 6
Jag har varit med en kille i nästan två och ett halvt år nu. Det har varit ett väldigt hetsigt år nu och mycket har hänt. Vi har försökt tagit tag i problemen och senaste tre månaderna så har det varit bra, men för drygt en vecka sedan så kom det fram till att han kanske inte vill fortsätta träffa mig mer. Jag har gått och försökt att vara lugn och inte tänka så mycket på det och istället låta han ta sin tid att tänka igenom det här men det äter upp mig inombords och jag vet inte vad jag ska göra.
Trots att jag bara är 17 år så känns det ändå som att det här är den killen jag vill spendera min tid framöver med. Han är den jag vill dela mina resor med runt jorden och helt enkelt dela mitt liv med. När jag tänker på kärlek så tänker jag på honom och hur han ger mig känslan av "hem". När jag är med honom så är jag hemma, jag känner mig trygg och allt känns varmt och jag blir som harmonisk.
Jag vet inte vad jag ska göra, jag accepterar självklart att han släpper mig om han inte är kär i mig men enligt våra diskussioner så har det att göra med problem vi tagit itu med på fel sätt.
Jag är beredd för förändring och förändra mitt agerande men jag känner att jag verkligen behöver tips på vad jag ska göra, för att visa honom att det finns hopp.

Spana också in:

kom ihåg att tonårspojkar är tonårspojkar, jag blev dumpad av mitt ex på liknande sätt. jag trodde också att vi skulle spendera resten av våra liv tillsammans, var också 17 då. men han sa att vi växt ifrån varandra, att vi blivit andra människor.

att det tog slut mellan oss var bara bra, otroligt bra.

i detta fall kanske det inte tar slut, jag hoppas att ni kan lösa era problem, men om inte, tonårspojkar är tonårspojkar