Aviseringar
Rensa alla

Han kanske lämnar mig nu.


Ämnesstartare

Jag har varit med en kille i nästan två och ett halvt år nu. Det har varit ett väldigt hetsigt år nu och mycket har hänt. Vi har försökt tagit tag i problemen och senaste tre månaderna så har det varit bra, men för drygt en vecka sedan så kom det fram till att han kanske inte vill fortsätta träffa mig mer. Jag har gått och försökt att vara lugn och inte tänka så mycket på det och istället låta han ta sin tid att tänka igenom det här men det äter upp mig inombords och jag vet inte vad jag ska göra.
Trots att jag bara är 17 år så känns det ändå som att det här är den killen jag vill spendera min tid framöver med. Han är den jag vill dela mina resor med runt jorden och helt enkelt dela mitt liv med. När jag tänker på kärlek så tänker jag på honom och hur han ger mig känslan av "hem". När jag är med honom så är jag hemma, jag känner mig trygg och allt känns varmt och jag blir som harmonisk.
Jag vet inte vad jag ska göra, jag accepterar självklart att han släpper mig om han inte är kär i mig men enligt våra diskussioner så har det att göra med problem vi tagit itu med på fel sätt.
Jag är beredd för förändring och förändra mitt agerande men jag känner att jag verkligen behöver tips på vad jag ska göra, för att visa honom att det finns hopp.


   
Citera

Ni får väll helt enkelt prata om det. Det är viktigt i ett förhållande, att prara även i de svåra tiderna


   
SvaraCitera

:/Ledsen


   
SvaraCitera
Kudhos

du kan ju säga det du skrivit här till honom. Att du vill jobba på er relation och få saker att fungera. Om han är inställd på att gå så kan du inget göra, men du kan iaf visa att du vill jobba på relationen. Att ge det en chans är bättre än att ge upp.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Absolut så har jag pratat med honom om det hur jag tänker


   
SvaraCitera
kook
 kook

kom ihåg att tonårspojkar är tonårspojkar, jag blev dumpad av mitt ex på liknande sätt. jag trodde också att vi skulle spendera resten av våra liv tillsammans, var också 17 då. men han sa att vi växt ifrån varandra, att vi blivit andra människor.

att det tog slut mellan oss var bara bra, otroligt bra.

i detta fall kanske det inte tar slut, jag hoppas att ni kan lösa era problem, men om inte, tonårspojkar är tonårspojkar


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

han är 20, och jag skulle inte vilja skylla åldern på varför det är som det är dock, men ja jag hoppas också att vi löser det


   
SvaraCitera