Forumet - Han kommer inte!!! Varför?

Han kommer inte!!! Varför?

6461 0 145

Spana också in:

Gissar att han stressar upp sig för att han inte kommit de andra gångerna, och inte vill att de ska hända igen. Och att det då blir en ond spiral som bara blir jobbigare och jobbigare att ta sig ur.
Både du och han har ju förväntningen att han ska komma, vilket troligen gör att han inte tänker på något annat och därmed inte slappnar av och njuter.

"onda cirklar" kan vara jobbiga att komma ur (vet jag själv...), men testa släpp förväntningarna.
Kanske komma överrens att ni inte ska ha penetrationssex och förspela så man blir så kåt att man knappt kan bärga sig? eller försöka få han till utlösning genom annat än just penetration?

Sen tar en del killar tar de bara väldigt lång tid innan de kommer. Känner också en som har svårt att komma om han själv inte hjälper till.
fix you:

olika ställningar


Jag vet men jag har lite problem med att byta ställningar, då pressas det in luft, och ja. Det är skitjobbigt! Men jag har dock hört att missionären blir skönare om tjejen har en kudde under ryggen så att killen kommer in på ett lite annorlunda sätt... Ska nog prova det.[rolleyes]
Han är utomlands nu och då har vi sagt att han inte får runka på en och en halv vecka så att han är riktigt kåt när han kommer tillbaka hem. [bigsmile]

Han runkar förresten på ett litet annorlunda sätt... Han har aldrig kommit på det "vanliga" sättet [shake] Kan det vara därför som han inte tycker att sex är särskilt skönt?
Vanilla:

Han är utomlands nu och då har vi sagt att han inte får runka på en och en halv vecka så att han är riktigt kåt när han kommer tillbaka hem. [bigsmile]


Funkar det så är de ju jätte bra, men om det nu inte går så tror jag att de blir ännu jobbigare för han..
Förväntningarna finns ju fortfarande där och spökar. De är dessutom högre än förut..

Vanilla:

Han runkar förresten på ett litet annorlunda sätt...


Huh? Jag kan förstå vissa skillnader, men på det stora hela borde de likna varandra.. det finns väll inte oändligt med sätt att utföra de på? =)